LÄS MER:MadonnaBritney SpearsTaylor SwiftKardashiansVictoria Beckham

Kourtney Kardashians stora oro – efter upptäckten i hemmet

10 okt, 2019 
AvAgnethe Alm
Kourtney Kardashian misstänker att någon i hennes närhet ska ha stulit pengar från henne.
När Kourtney Kardashian får veta att det saknas kontanter i hennes plånbok får hon en chock.
Och att upptäckten skett i huset får henne att misstänka att det är någon som står henne nära som har tagit pengarna.
– Något står inte rätt till, säger hon i Familjen Kardashian.
Annons
Kylie Jenners nya barnbesked – vill ha en till bebisBrand logo
Kylie Jenners nya barnbesked – vill ha en till bebis

Det är mycket som händer kring Kourtney Kardashian, 40, i nya säsongen av Familjen Kardashian. Nyligen avslöjade hon för systern Kim Kardashian, 38, och mamma Kris Jenner, 63, att hennes nanny valt att sluta efter en incident med 7-åriga dottern Penelope Disick. Nannyn ska ha lämnat sin tjänst efter att sjuåringen rivit henne i ansiktet – och efter händelsen rasade ett offentligt familjebråk på sociala medier.

Bråket tog fart efter att Kris Jenners pojkvän Corey Gamle, 38, uppmanade Kourtney att vara betydligt hårdare i sin uppfostran av dottern Penelope. I ett avsnitt av Familjen Kardashian fick tittarna se hur Corey sa att det inte vore en dum idé att ”daska till” henne om hon någonsin rörde honom. Något Kourtney och Penelopes pappa Scott Disick, 36, redan framför kamerorna reagerade starkt på och motsatte sig.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Efteråt utvecklade Kourtney sina tankar kring uppfostran av barnen i ett inlägg på Twitter och stod fortfarande på sig om att fysiskt våld inte är något hon vill ta till.

Annons

”Enligt mig, att slå barnen är inte rätt väg att gå för att få kontroll på dina barn. När dina barn är sårade eller frustrerade så är inte svaret att slå dem”, skrev hon bland annat på Twitter enligt Hollywood Life.

Kourtneys chock efter assistentens besked

Och det slutar inte hända dramatiska saker i Kourtney Kardashians liv. I det senaste avsnittet av Familjen Kardashian får hon en smärre chock när hennes assistent meddelar att det saknas pengar i Kourtneys plånbok.

– Kourt? Vi upptäckte att det saknades kontanter i din plånbok, säger assistenten Meghan i programmet och fortsätter:

– Så, jag vet inte om du spenderade dem härom kvällen?

En märkbart förvånad och ställd Kourtney svarar att hon endast spenderade 20 dollar, vilket motsvarar ungefär 200 kronor, och att hon lade tillbaka ”flera hundra” dollar tillbaka i väskan.

– Det finns inte några hundra dollar där just nu, konstaterar assistenten.

Annons

Framför kameran avslöjar Kourtney Kardashian att det inte är första gången som någonting försvinner från hennes hem den sista tiden.

– Att pengarna saknas i min plånbok känns verkligen inte som en tillfällighet. Vi hade en iPad som saknades i huset också, säger hon.

Då upptäckten skedde i hemmet får Kourtney sina misstankar om att det kan vara någon i hennes närhet som har stulit pengarna.

– Jag har folk som går in och ut ur mitt hus hela dagarna, personer som jag litar på. Något står inte rätt till, konstaterar hon.

FOTO: Youtube, TT

Annons