Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:MadonnaBritney SpearsTaylor SwiftKardashiansVictoria Beckham

Khloé Kardashian bryter tystnaden: ”Min familj förstördes”

28 mar, 2019 
Khloé Kardashian och Tristan Thompson
Tristan Thompsons otrohetsskandaler ledde till att han och Khloé Kardashian gjorde slut. I den kommande säsongen av Keeping up with the Kardashians kommer dramat att visas för hela världen – och nu är basketspelaren rejält nervös.
Annons

Det var för drygt en månad sedan som det avslöjades att reality-profilen Khloé Kardashians, 34, pojkvän Tristan Thompson, 28, varit otrogen mot henne med Jordyn Woods, 21. Innan skandalen var Jordyn en nära vän till familjen Kardashian och bästa vän med den yngsta medlemmen Kylie Jenner, 21.

Händelsen ledde till att Khloé och Tristan valde att gå skilda vägar, endast månader efter att deras dotter True fötts. Men kyssen med Jordyn Woods var inte Tristan Thompsons första snedsteg. Strax innan Khloé Kardashian skulle föda avslöjades det att basketspelaren varit otrogen mot sin gravida flickvän.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Skandalerna har skakat om hela familjen Kardashian, som har gjort sig kända genom realityserien Keeping up with the Kardashians. Nu har en trailer för den kommande säsongen släppts – och det är tydligt att triangeldramat kommer att stå i centrum.

Annons

Tristan Thompson nervös inför säsongspremiären

I den nya trailern får Khloé Kardashian en hel del utrymme. Klippet inleds med att reality-profilen sitter och gråter i en soffa och säger:

– Det suger att det behöver vara så offentligt. Jag är inte bara ett tv-program, det här är mitt liv.

Några sekunder in i trailern sitter Khloé Kardashian med en telefon i handen och skriker åt personen i den andra änden.

– Min familj förstördes!

Trots att 34-åringen har uttalat sig om otrohetsskandalen i sociala medier tidigare är detta första gången vi får se henne prata öppet om händelserna som ledde till att hon och Tristan Thompson gick skilda vägar.

– Tristan kanske älskar mig men han har ingen respekt för mig över huvud taget, säger hon i klippet.

Nu berättar en vän till familjen att basketspelaren är riktigt nervös inför den kommande säsongen av Keeping up with the Kardashians.

– Tristan har ingen aning om vad som kommer att komma med i programmet vilket gör honom rädd och nervös, berättar källan för Hollywood life.

Annons

Tristan Thompson har sett trailern och förstår att hans skandaler kommer att stå i fokus.

– Han mår riktigt dåligt efter att ha sett trailern och är rädd för att han kommer att framstå som en dålig person eller ett monster, vilket han inte är. Tristan erkänner att han inte är ett helgon, men han är heller inte djävulen, säger uppgiftslämnaren och fortsätter:

– Tristan mår dåligt över de misstag han begick under sitt förhållande med Khloé, hans intentioner var aldrig att såra henne. Han har försökt reparera skadorna och gå vidare men nu är han rädd att den nya säsongen kommer att göra det svårt för honom och familjen att läka efter uppbrottet.

Se hela klippet här:

FOTO: TT, Youtube

Annons