Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Jordyn Woods nya karriär – 1 månad efter otrohetsskandalen

27 mar, 2019 
Jordyn Woods nya projekt
21-åriga Jordyn Woods levde länge i skuggan av familjen Kardashian. Men efter otrohetsskandalen med Tristan Thompson har hon blivit allt mer känd – och nu börjar karriären ta fart.
Annons

Jordyn Woods, 21, är sedan många år tillbaka ett bekant ansikte för Keeping up with the Kardashians-tittarna. Hon har varit en nära vän till familjen och bästa vän med den yngsta medlemmen Kylie Jenner, 21.

Tidigare i år uppdagades det att Jordyn Woods hånglade med Khloé Kardashians, 34, basketspelande pojkvän Tristan Thompson, 27, på en fest. Den dramatiska händelsen slutade med att Khloé och Tristan valde att gå skilda vägar, endast månader efter att deras dotter True Thompson fötts.

Till en början la Khloé en större del av skulden på Jordyn Woods. Men när dramatiken svalnat och Khloé Kardashian fått tid att tänka över situationen bestämde hon sig för att vara mildare mot den forna familjevännen.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Det som har varit jobbigast och gjort mest ont är att bli sårad av någon så nära. Någon som jag älskar och behandlar som en lillasyster. Men Jordyn ska inte skyllas för min familjs splittring. Detta var Tristans fel”, skrev Khloé i en tweet tidigare i mars.

Annons

Jordyn Woods karriär har tagit fart

Efter att otrohetsskandalen avslöjades har Jordyn Woods skapat stora rubriker och fått mycket publicitet. En månad har gått sedan händelserna och nu har 21-åringen börjat göra en namn för sig.

Nu har hon tagit sig an ett något överraskande projekt, skriver norska Se och hör. Jordyn Woords ska nämligen vara stjärnan i den 16-årige youtubern Justin Roberts nya musikvideo. Inspelningen av videon har redan dragit igång och resultatet kommer att visas i april.

I samband med att Jordyn Woods nya projekt avslöjades gick hon ut på en middag med artisten i West Hollywood. Detta var första gången 21-åringen var ute i offentligheten sedan skandalen.

Totalt 32 journalister var samlade på restaurangen i hopp om att få en kommentar från Jordyn om relationen till Kardashian-familjen och Tristan Thomson.

Men trots att frågorna haglade ville Jordyn Woods inte lämna någon kommentar.

FOTO: JACKIE BROWN / SPLASHNEWS.COM

Annons