Khloé Kardashians vändning i otrohetsdramat: ”Tristans fel”

03 mar, 2019 
AvAgnethe Alm
Khloé Kardashian skyller allt på Tristan Thompson i otrohetsdramat med Jordyn Woods.
Khloé Kardashian anklagade Jodyn Woods för att ha varit anledningen till varför hennes familj splittrades. Men nu har Familjen Kardashian-stjärnan ändrat uppfattning.
Annons

Ett par veckor har gått sedan uppgifterna kom om att Familjen Kardashian-stjärnan Khloé Kardashian, 34, och hennes basketspelande pojkvän Tristan Thompson, 27, gått skilda vägar. Ryktena om ett uppbrott hade då gått varma i veckor. Enligt en källa till den amerikanska sajten Radar online ska det ha handlat om att Khloé insett att hon förtjänar en partner som behandlar henne bättre än vad Tristan gjort.

Men den sanna anledningen till varför det tog slut skulle snart uppenbara sig. Strax efter att uppbrottet blev känt började det rapporteras om att Tristan Thompson skulle ha varit otrogen – igen. Få har nog undgått otrohetsskandalen som skedde bara dagar innan Khloé Kardashian födde parets gemensamma dotter True. Och nu hade han gjort det igen med ingen mindre än Khloés syster Kylie Jenners bästa vän Jordyn Woods.

Us Weekly kunde bekräfta att basketspelaren hade setts hångla med Jordyn på en fest i Los Angeles, två dagar efter händelsen i februari.

Annons

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Khloé ska sedan ha konfronterat både pojkvännen och Jordyn om händelsen och båda hade erkänt att ryktena stämde. Men med den första otrohetsskandalen färskt i minnet var detta droppen för Khloé, som gjorde slut på den tvååriga relationen med Tristan.

– Khloé känner sig så sviken. Den här gången gör det mer ont för att personen som det var med är någon som är väl medveten om vad Khloé har gått igenom det senaste året. Jordyn är som en del av familjen, sa en källa till Us Weekly.

”Den värsta smärtan”

På Instagram story bröt Khloé Kardashian tystnaden om otrohetsskandalen. I textstyckena hon delade framgick det att hon var upprörd över situationen.

”Den värsta smärtan är att bli sårad av en person som du berättat om din smärta för”, skrev hon och konstaterade:

Någon måste få höra detta…”.

Den nya otrohetsskandalen blev snabbt en av de största snackisarna från Hollywood, och pikarna från Khloés håll fortsatte. I en ny uppdatering på sina sociala medier kallade hon Jordyn för en orm.

Annons

”Folk avslöjar sig själva genom sina handlingar. Oavsett hur mycket en orm ömsar skinn är det fortfarande en orm”.

Jordyns sanning

För att lägga fram sin sida av historien valde Jordyn Woods att gå ut i en offentlig intervju i Red table talk där hon delade sin sanning. Jordyn menade att det endast handlat om en kyss och att det inte fanns någon passion.

Men Khloé köpte inte Jordyns historia. På Twitter anklagade hon Jordyn för att ha ljugit och la samtidigt skulden på henne för att ha splittrat hennes familj. Samtidigt förklarade Khloé Kardashian att det var lika mycket Tristans fel, men att han tagit det hela privat istället för att gå ut offentligt.

”Varför ljuger du Jordyn? Om du ska försöka rädda dig själv genom att uttala dig offentligt, istället för att ringa mig och ge en personlig ursäkt först, kan du åtminstone vara ärlig i din historia. Förresten, du är orsaken till varför min familj gick i bitar”, skrev Khloé på Twitter.

Annons

Vändningen efter anklagelserna

Nu verkar hon dock ha ändrat uppfattning. I ett nytt Twitter-inlägg lägger hon nu all skuld på Tristan.

”Detta har varit en fruktansvärd vecka och jag vet att alla är trötta på att höra om det (precis som jag). Jag är en berg-och-dalbana av känslor och har sagt saker jag inte skulle ha sagt”, skriver hon och fortsätter:

”Det som har varit jobbigare och gjort mer ont är att bli sårad av någon så nära. Någon som jag älskar och behandlar som en lillasyster. Men Jordyn ska inte skyllas för min familjs splittring. Detta var Tristans fel”.

FOTO: TT

Annons