Artikeln innehåller reklamlänkar

Efter nya gravidbeskedet – så många barn vill Kim och Kanye ha

Kim kardashian och Kanye west väntar sitt fjärde barn via surrogatmamma

De väntar redan barn nummer fyra. Men det är inte nog för Kanye West och Kim Kardashian som enligt uppgift vill ha ännu fler.

Det var bara en vecka sedan realityprofilen Kim Kardashian, 38, och hennes make, rapparen Kanye West, 41, meddelande att de väntar sitt fjärde barn ihop. De har varit ett par sedan 2012 och har redan North, 5, Saint, 3, och lilla Chicago, snart 1, ihop. Den yngsta föddes via en surrogatmamma då Kim under sina tidigare graviditeter har tampats med stora komplikationer. 

Annons: Bärbar mobilladdare med inbyggd ficklampa – fynda den här! (länk till Aller media shop)

Även det fjärde barnet, vilket kommer att bli en son, väntas via en surrogatmamma och beräknas komma redan i början av maj. Men eftersom det gått så kort tid sedan Chicago föddes har de tvingats välja en ny surrogatmamma till pojken. Allt enligt tidningen People i vilken en källa nyligen sa:

– De hade hoppats på samma surrogatmamma, men det fungerade helt enkelt inte denna gången. De har nu en annan bärare som är gravid och som ska föda i maj.

Dock ska allt ha gått precis lika bra som förra gången:

– Kim är väldigt engagerad i bäraren. Hon följer med på läkarbesök och har sett till att kvinnan har allt hon behöver. Det är en kvinna från området med en egen familj, uppgav källan.

Nu rapporterar sajten Radaronline att de inte kommer att stanna vid fyra ungar utan planerar att skaffa minst sex barn trots att barn nummer fyra inte ens har hunnit komma till världen. En vän till familjen berättar:

– Kanye och Kim kommer definitivt inte att nöja sig med bara fyra barn. Kim vill ha sex!

”Vill ha många arvingar”

Vännen ifråga förklarar:

– De har alltid velat ha en dynasti. De ser sig själv som kungligheter, lite som USA:s svar på hertiginnan Kate och prins William.

Enligt en ny artikel i People finns det även andra fördelar med att få många arvingar. Där berättar nu ytterligare en källa:

– Att vänta barn för dem alltid närmre varandra… De verkar må alldeles förträffligt för närvarade, var nyligen på en trevlig skidsemester i Aspen. De verkar vara väldigt lyckliga och nära varandra för tillfället.

Kim Kardashian är gift med rapparen Kanye West.

Tillsammans har de tre barn, här med sonen Saint och dottern North.

I januari 2018 fick de även dottern Chicago, som föddes med hjälp av en surrogatmamma.

Kim Kardashian med alla sina tre barn

Kim Kardashian

Trots alla lovord om hur lyckliga de är, och hur bra de mår över att ännu en gång snart bli föräldrar, har dock varken Kim eller Kanye velat bekräfta att barn nummer fyra är på väg än så länge. Men å andra sidan är det inte heller särskilt förvånande. När Chicago föddes valde Kim vänta länge innan hon berättade om surrogatmamman i familjens tv-serie Familjen Kardashian. Det hade då redan hunnit gå många månader av graviditeten.

LÄS MERA: Kim Kardashian och Kanye Wests beslut om nya barnnamnet

LÄS MERA: Därför tvingades Kim Kardashian att välja en annan surrogatmamma

Foto: TT

SENASTE NYTT!