Artikeln innehåller reklamlänkar

Kritiken mot Kourtney Kardashians efter resan med barnen

Kourtney Kardashian slår tillbaka efter kritiken mot resan med barnen

Kourtney Kardashian delade med sig av semesterbilder från en resa till Finland med sina fyra barn – något som omedelbart resulterade i kritik från hennes följare.
Nu ger Familjen Kardashian-stjärnan svar på tal.
"Lärorikt", skriver Kourtney Kardashian.

Kourtney Kardashian, 40, har alltid varit tydlig med att hennes barn, Mason, 9, Penelope, 7, och Reign, 4, är det viktigaste som finns i hennes liv. För bara några veckor sedan kritiserades Familjen Kardashian-stjärnan efter att ha vägrat fysiskt bestraffa sin dotter Penelope.

ANNONS: Den rosa granaten – ett överfallslarm att ha i väskan, för stunder då du känner dig otrygg! (länk till Aller media shop)

Det hela började efter att sjuåringen rivit en barnflicka. Kris Jenners, 63, pojkvän Corey Gamble, 38, uppmanade Kourtney att vara hårdare i sin uppfostran av dottern. Kourtney tog till Twitter för att få ut sin syn på barnuppfostran.

”Enligt mig, att slå barnen är inte rätt väg att gå för att få kontroll på dina barn. När dina barn är sårade eller frustrerade så är inte svaret att slå dem”, twittrade hon bland annat, skrev Hollywood life.

Efter tweeten fick Kourtney både medhåll och mothugg.

”Jag är så förvirrad. Jag är faktiskt chockad av vissa personers respons”, skrev hon då.

Nu har realitystjärnan återigen hamnat i blåsväder över ett beslut som rör hennes barn. Den här gången hade hon deltat med sig av bilder från en semester till Finland som hon tagit med barnen på. På Instagram kommenterade en person kritiskt till beslutet att ta med barnen på resan, skriver US Magazine.

Går inte dina i skolan? Deras utbildning är så mycket viktigare än de där resorna”, löd en kommentar som fick Kourtney Kardashian att reagera.

Kourtney försvarar beslutet

Familjen Kardashian-profilen bestämde sig för att inte låta kommentaren stå oemotsagd och gav svar på tal.

– Det var på vårlovet, men att resa kan också vara lärorikt, svarade hon.

Kourtney Kardashian har tidigare fått försvara sitt beslut att åka på semester med sina barn. I augusti var det en person som pikade henne för familjeresorna.

Det är därför folk säger att hon inte jobbar.

Kommentaren fick henne att se rött och skriva ett långt svar.

Vi har alla våra prioriteringar. Så jag gör minnen med mina barn och fantastiska människor medan jag lever livet till det yttersta“, skrev hon och fortsatte:

”Vem säger att jag inte är en arbetande mamma? För det är jag definitivt. Arbetande mammor kan vara engagerade, naturligtvis. Som kvinnor borde vi stötta varandra för det som tillåter oss att vara som bäst. Inte vara kritiska och döma varandra. Vi gör alla saker på vårt eget sätt.”

FOTO: TT, Instagram

SENASTE NYTT!