LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo BooTaylor Swift

Khloé Kardashians ord till Jordyn Woods efter skandalen

08 dec, 2019 
AvStina Dahlgren
Jordyn Woods och Khloe Kardashian
Nästan ett år efter otrohetsskandalen förlåter Khloé Kardashian Jordyn Woods.
På Instagram skriver hon en lång text riktat till kvinnan som kysste Tristan Thompson.
– Jag vill ha lugn och ro i mitt liv, skriver hon.
Annons
Kylie Jenners nya barnbesked – vill ha en till bebisBrand logo
Kylie Jenners nya barnbesked – vill ha en till bebis

Realitystjärnan Khloé Kardashian, 35, känd från tv-serien Familjen Kardashian, och basketstjärnan Tristan Thompson, 28, hade ett kort och turbulent förhållande. Under deras tid tillsammans fick de dotter True, 1 år. Strax innan hon kom till världen spreds filmer där Tristan Thompson syntes närgången med flera olika tjejer. Otrohetsskandalen var ett faktum men Khloé Kardashian valde trots det att stanna vid sin pojkväns sida.

Strax därefter kom dock nästa skandal. Tristan Thompson var otrogen igen, den här gången med 22-åriga Jordyn Woods. Innan skandalen var Jordyn en nära vän till familjen Kardashian och bästa vän med den yngsta systern Kylie Jenner, 22. Det blev droppen som fick bägaren att rinna över och efter två års förhållande gjorde Khloé Kardashian slut med Tristan Thompson.

Jordyn Woods talar ut om skandalen

När Jordyn Woods valde att tala ut om skandalen i programmet Red table talk menade hon att mycket inte stämde. Hon dementerade att hon skulle ha dansat närgånget med Tristan Thompson, att de hade haft sex och att hon överhuvudtaget skulle ha flörtat med honom. Däremot medgav hon att han hade kysst henne i slutet av kvällen.

Annons

En ilsken Khloé Kardashian twittrade att Jordyn Woods ljög i programmet och att hon var anledningen till att hennes familj splittrades. Senare bad hon om ursäkt och la skulden på Tristan Thompson istället. Hon ska trots det ha vägrat att ha någon som helst form av kontakt med Jordyn efter skandalen.

Khloé Kardashian förlåter Jordyn

Nu, nästan ett år efter att allt hände, ska Khloé ha förlåtit Jordyn. I en Instagram story som hon postade nyligen skrev hon bland annat att hon inte känner något hat mot någon längre.

”Personligen vill jag inte bära på ett hjärta fullt av hat. Jag vill ha lugn och ro i mitt liv. Att hålla fast vid hat kommer enbart att skada mig själv i slutändan”, skrev hon enligt OK!

Texten kom i samband med att familjens tv-serie nu visar upp allt som hände runt omkring otrohetsskandalen. På sin story skrev Khloé också att följarna inte ska bli arga för att hon väljer att förlåta.

”Förlåtande är en styrka och inte en svaghet. Jag är tillåten att förlåta folk, men utan att acceptera deras beteende”.

Senare bekräftade Khloé att texten handlade om Jordyn.

”Det meddelandet är till Jordyn”, skrev hon.

FOTO: Jen Lowery / MEGA, ENT / SplashNews.com

Annons