LÄS MER:MadonnaBritney SpearsTaylor SwiftKardashiansVictoria Beckham

Kourtney Kardashian och Travis Barker väntar barn – storslagna avslöjandet

17 jun, 2023 
Jonna Lawaetz
Travis Baker, Kourtney Kardashian
Den äldsta systern i Kardashianfamiljen, Kourtney Kardashian och maken Travis Barker väntar barn efter år av försök.
På Instagram visar Kourtney upp det spektakulära avslöjandet.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

De ska kändisarna göra i midsommarBrand logo
De ska kändisarna göra i midsommar

Familjen Kardashian blev världskända genom sin reality-serie Keeping up with the Kardashians 2007. Sedan genombrottet har familjen blivit en av de största och mest igenkända kändisarna i världen.

2022 kom familjen med ett nytt format till reality-serien och tittarna fick komma familjens överhuvud Kris Jenner, 67, och de fem systrarna Kourtney Kardashian, 44, Kim Kardashian, 42, Khloe Kardashian, 38, Kendall Jenner, 27, och Kylie Jenner, 25, ännu närmre.

Kourtney Kardashians kamp att bli gravid

Genom åren har tittarna fått följa den äldsta systern Kourtneys stormiga relation med Scott Disick. Tillsammans har paret tre barn och relationen har minst sagt gått upp och ner under den tio år långa relationen. 2016 gick paret skilda vägar för gott.

Annons

Under en lång tid efter det levde Kourtney som singel – tills dess att hon träffade kärleken på nytt i musikern Travis Barker, 47. I slutet av 2020 började ryktet spridas om att de två var i en relation och strax därefter bekräftades den.

Paret är upp över öronen förälskade i varandra och förra sommaren blev paret man och hustru när de gifte sig framför sina nära och kära i ett spektakulärt bröllop i Italien.

I serien har tittarna fått följa parets kamp om att bli gravida. Båda har barn från tidigare relationer men deras längtan om att få ett gemensamt kärleksbarn föddes tidigt in i relationen.

Paret har på flera sätt försökt få barn men det har minst sagt varit en lång resa. De har genomgått flera IVF-behandlingar och tagit till åtgärder som ändrad diet och livsstil – utan att lyckas.

Kourtney Kardashians spektakulära gravidavslöjande

Men nu verkar det som att parets önskan äntligen gått i uppfyllelse. På Instagram publicerar Kourtney en video från makens konsert, där hon står i längst fram i publiken med en skylt uppsträckt över huvudet.

"Travis, jag är gravid", stod det på skylten.

Maken som verkar vara helt ovetandes om den glädjande nyheten går chockat fram till sin hustru och kysser henne – till publikens stora jubel.

På bara några minuter fick inlägget tiotusentals gillamarkeringar och gratulationerna fullkomligt vällde in.

FOTO: MEGA/TT

Annons