LÄS MER:MadonnaBritney SpearsTaylor SwiftKardashiansVictoria Beckham

Så stöttas Khloé Kardashian av familjen efter otrohetsskandalen

10 mar, 2019 
AvSarah Mansouri
Khloé Kardashian stöttas av hela familjen efter otrohetsskandalen.
Det har varit turbulent hos familjen Kardashian den senaste tiden. Efter otrohetsskandalen stöttas Khloé Kardashian av hela familjen – inklusive rapparen Kanye West.
Annons

Det har gått en tid sedan uppgifterna kom om att Familjen Kardashian-stjärnan Khloé Kardashian, 34, och hennes basketspelande pojkvän Tristan Thompson, 27, gått skilda vägar. Ryktena om ett uppbrott hade då gått varma i veckor.

Strax efter att uppbrottet blev känt började det rapporteras om att Tristan skulle ha varit otrogen – igen. Få har nog undgått otrohetsskandalen som skedde bara dagar innan Khloé Kardashian födde parets gemensamma dotter True. Och nu hade han gjort det igen med ingen mindre än Khloés syster Kylie Jenners, 21, bästa vän Jordyn Woods, 21.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Khloé har varit öppen med hennes känslor inför otrohetsskandalen på sin Twitter. Till en början la hon skulden på Jordyn, att det var hennes fel att familjen splittrades men har nu ändrat sig.

”Det här går varit en hemsk vecka och jag vet att alla är trötta på att höra om det (det är jag med). Jag är en bergochdalbana av känslor och har sagt saker som jag inte skulle sagt. Ärligt talat, att Tristan har varit otrogen mot mig och förödmjukat mig, var inte en sådan stor chock första gången”, skriver Khloé på sin Twitter och fortsätter:

Annons

”Vad som har varit svårare och mer smärtsamt är att bli sårad av någon som står mig nära. Någon som jag älskar och behandlar som en lillasyster. Men Jordyn ska inte ha skulden för uppbrottet av min familj. Det här var Tristans fel”

Systern Kourtney Kardashian, 39, håller med om att allt är Tristans fel och det gör också andra storasystern Kim Kardashian, 38.

– Kim lägger skulden där den hör hemma, på Tristan. Hon säger till Khloé att hon ska gå vidare och fokusera på att vara en så bra mamma som möjligt till True. Kim kommer inte att prata mycket om det här offentligt. Det här är inte hennes kamp att blanda in i offentligheten. Men bakom kulisserna gör hon definitivt sina åsikter hörda, berättar en källa för People.

Kanye West på Khloés sida

Hela familjen Kardashian har stöttat Khloé fullt ut under den turbulenta tiden. Detta inkluderar syster Kims make, rapparen Kanye West, 41.

– Kanye ser sig själv som gudfadern i den här familjen och hans tankesätt är att om någon jävlas med någon av dem, så jävlas de med alla. Så just nu är Tristan och Jordyn på hans lista. Om han aldrig pratar med dem igen, är det okej för honom. Han var inte så nära dem till att börja med ändå, säger en källa till People.

Annons

Kanye är enligt uppgifter beskyddande av alla Kardashian-kvinnorna och om någon gör dem illa så kommer han alltid att vara på deras sida och vara deras förespråkare. Även Kim är helt och håller på Khloés sida och stöttar sin syster så mycket hon kan.

– Kim är den som är riktigt upprörd över detta. Hon är förbannad. Hon är så arg och hon är 100 procent på Khloés sida, säger källan till People och avslöjar också hur hon stöttar sin syster:

– Hon finns, låter henne ventilera och prata om det. De har haft konstant kontakt och Kim är verkligen ett stöd. Killar må komma och gå, men bandet mellan tjejerna kommer aldrig att försvinna och de är förpliktigade till att stötta varandra.

Förutom att finnas vid varandras sida och avfölja både Tristan och Jordyn på Instagram, så har Kim dessutom tagit med sig Khloé på en avkopplande resa till Palm Springs, Kalifornien.

FOTO: IBL/Matt Baron, IBL/Broadimage

Annons