TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Här krossar oväntade bilden Kylie Jenners världsrekord

14 jan, 2019 
AvAgnethe Alm
Bilden på ägget slår Kylie Jenners världsrekord på Instagram
Nu är det officiellt. Instagram-drottningen Kylie Jenner har blivit nedknuffad från Instagram-tronen – av ett ägg.
Annons

Av de tio mest gillade bilderna på Instagram 2018 stod Familjen Kardashian-stjärnan Kylie Jenner, 21, för fem. Varje bild hon delar med sig av gillas av miljontals människor världen över. I flödet samsas Kylies selfies med bilder på smink från egna märket Kylie Cosmetics och foton på dottern Stormi Webster, som föddes i februari förra året.

Hittills har den första bilden på dottern Stormi toppat listan av de mest gillade bilderna på Instagram. Bilden har i dagsläget gillats över 18 miljoner gånger. Men nu har Kylie blivit snuvad på förstaplatsen – av en bild på ett ägg. Och det är inget spektakulärt ägg vi pratar om, utan ett helt vanligt brunt ägg.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Kapplöpningen mellan Kylie Jenners bild på dottern och bilden på det bruna ägget började den 4 januari, när Instagram-kontot world_record_egg uppdaterade sitt flöde med sin första och enda bild.

”Låt oss tillsammans slå världsrekordet för den mest gillade bilden på Instagram och slå Kylie Jenners nuvarande rekord (18 miljoner)! Vi klarar det här”, skrev de till bilden på ägget.

Annons

Och visst slog de Kylie Jenners rekordbild. Trots att Instagram-kontot som la ut bilden på ägget bara har två miljoner följare, jämfört med Kylies 123 miljoner, har bilden på ägget lyckats få över 20 miljoner gilla-markeringar.

Följarnas pikar mot Kylie

I skrivande stund har bilden på ägget gillats 24 734 854 gånger, och än går gilla-markeringarna uppåt. På Kylies Instagram skriver nu följarna kaxiga kommentarer om förlusten mot ägget.

”Hur känns det att det mest gillade fotot är ett ägg?”, frågar en.

”Ett ägg fick med likes än du”, skriver en annan.

”Du har blivit äggad”, skriver ännu en.

Realitystjärnan verkar dock ta det hela med ro. När hon insåg att hon höll på att bli besegrad av bilden på ägget delade hon en gammal video på sig själv där hon knäcker och steker ett ägg på het asfalt.

”Nu tar vi det där lilla ägget”, skrev Kylie Jenner skämtsamt till videon.

På äggets Instagramkonto jublar nu kontots innehavare. Än så länge vet ingen vem det är som ligger bakom kontot.

”Detta är galenskap. Vilken tid att leva i”, skriver personen och fortsätter:

”Det slutar dock inte här, vi har bara börjat”.

Se bilden på ägget som slagit Kylies världsrekord här:

FOTO: Instagram

Annons