TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Kardashian-systrarnas beslut inför 2019

23 dec, 2018 
AvSarah Mansouri
kardashian slutar med sin app
Efter att ha jobbat tillsammans i flera år har Kardashian-klanen tagit ett stort beslut inför nästa år – nu begränsar de sitt privatliv mot offentligheten.
Annons

Många blev bekanta med systrarna Kourtney Kardashian, 39, Kim Kardashian, 38, Khloé Kardashian, 34, Kendall Jenner, 23, och Kylie Jenner, 21, genom amerikanska realityserien Keeping up with the Kardashians. Programmet hade premiär 2007 och följer Kardashian-klanen i deras vardag. För ungefär tre år sedan lanserade den kända familjen egna appar för att kunna ge sina fans en ännu större, privat inblick i deras liv och en möjlighet att se ögonblick som inte syns varken på sociala medier eller i realityserien.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

I till exempel juni visade Khloé åtta månader gamla dottern Trues rosa barnkammare på nära håll, det rapporterar sajten People.

– Jag var tvungen att hitta ett sätt att ha rosa överallt och samtidigt inte att det skulle bli för feminint. Bara jag skulle fråga efter en sådan utmaning, skojade stjärnan när hon visade dotterns rosa, vita och gråa utrymme.

Även storasyster Kourtney har delat med sig av några privata stunder i hennes liv, såsom exakt vad hon äter för att behålla sin figur. I april delade trebarnsmamman med sig av en tredagars måltidsplan med recept för frukost, lunch och middag.

Annons

Både Kylie och Kim har visat flera scener från olika fotograferingar som inte har visats förut och även produkter från deras skönhetsprodukter.

Men nu har Kardashian-Jenner systrarna tagit beslutet att säga hejdå till sina appar. Det blir en era som går i graven i kändisvärlden.

“Det har varit en fantastisk upplevelse”

Kendall stängde ner sin app redan förra året och det var i veckan som Kim, Khloé, Kourtney och Kylie avslöjade att de följer i Kendalls fotspår – de kommer inte längre dela foton, videos eller recept på sina appar 2019.

Kim Kardashian säger hejdå till sin egen app

“Vi har haft en fantastisk upplevelse med att ha kontakt med er alla via våra appar de här senaste åren, men vi har kommit till det svåra beslutet att vi inte kommer fortsätta att uppdatera 2019”, skriver Kim på hennes hemsida och fortsätter:

Annons

“Vi hoppas verkligen att ni har njutit av den där resan lika mycket som vi har och vi ser fram emot vad som händer framöver.”

Beslutet kommer bara några månader efter att Kim, Kourtney och Khloé sa hejdå till deras kläd- och accessoarkedja DASH som de hade grundat och arbetat med tillsammans i 12 år.

“Efter nästan 12 år har jag och mina systrar bestämt oss för att stänga ner våra DASH-affärer. Vi öppnade vår första affär som en familj 2006 och sedan dess har vi skapat så många livslånga minnen.Från att öppna affärer i Los Angeles, Miami och New York till att ha våra Dash Dolls spin-off shower, så har det varit en så stor del av våra liv. Vi har älskat att driva DASH, men under de senaste åren har vi alla utvecklats så mycket individuellt, skrev Kim på sin hemsida.

Sedan dess har varje syster påbörjat flera personliga projekt, såsom smink, klädmärken och att bli mammor.

Det återstår att se om det blir några nya projekt för systrarna Kardashian-Jenner under 2019.

FOTO: IBL/Matt Baron

Annons