LÄS MER:MadonnaBritney SpearsTaylor SwiftKardashiansVictoria Beckham

Därför saknas Kendall och Kris Jenner på familjens julkort

27 dec, 2018 
AvAngelica Jaako Billenman
Kris och Kendall Jenner saknas på familjen Kardashians julkort 2018. Nu berättar Kim Kardashian varför.
Kris och Kendall Jenner saknas på familjen Kardashians julkort 2018 som går i vitt färgtema. Nu berättar Kim Kardashian sanningen om bilden.
Annons

Det blev en vit jul för familjen Kardashian, i alla fall på deras årliga julkort. Att klädkoden var vitt går inte att ta miste på när Kim Kardashian, 38, presenterade familjens julkort på sin Instagram under juldagen. Hon och helsystrarna Khloé, 34, och Kourtney Kardashian, 39, samt halvsyster Kylie Jenner, 21, syns sitta på en vit soffa iförd vitt tillsammans med barnen, True, 8 månader, Mason, 9, Penelope, 6, Reign, 4, Dream, 2, Stormi, 10 månader, North, 5, Saint, 3, och Chicago, 11 månader. Men systern Kendall Jenner, 23, syns inte till, inte heller momager Kris Jenner, 63!

Till bilden ger Kim Kardashian sin förklaring:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Den här julen väntade vi till sista minuten att göra ett kort. Scheman ändrades, min man åkte bort. Men dagen för det här kortet insåg vi i sista minuten att vi alla var tillsammans så vi fick alla våra barn att träffas”, inleder Kim Kardashian och fortsätter:

”Kendall och min mamma rusade iväg på ett möte efter fotograferingen så det här är det vi fick! Så många av oss som möjligt. Från vår familj till er, god jul!”

”Mina favoriter”

Strax efter att Kim Kardashian hade lagt upp bilden gjorde även hennes mamma Kris Jenner det. Däremot kritiserades hon för ordvalet till fotot:

Annons

”Det här årets julkort är ett av mina favoriter! Mina vackra flickor och mina älskade barnbarn, som ger mig så mycket lycka!”

”Hennes favorit hitills? Förlåt Kenny” skriver brittiska Metro och använder sig av Kendall Jenners smeknamn Kenny.

Samtidigt är det flera av Kris Jenners följare som reagerar på avsaknaden av Kendall:

”Var är Kendall?” är det flera som undrar.

Andra noterar också att Rob Kardashian, 31, inte är med på bilden, men däremot hans dotter Dream, som han har med realityprofilen Blac Chyna, 30.

”Vacker bild med skäms på Rob som inte är med på den”, skriver en.

Rob Kardashian har länge tampats med psykisk ohälsa och brukar inte vara med varken i familjens egna realityserie Familjen Kardashian, eller på stora sammankomster.

FOTO: IBL, Instagram

Annons