LÄS MER:Exklusivt på HäntKändisintervjuer du vill seNyhetsmorgonÅrets sommarpratarePernilla WahlgrenAllsång på Skansen
Festis marknadsföring banner

Kalle Moraeus

Kalle Moraeus föddes den 15 juli 1963 i Orsa och är en musiker, spelman och programledare som tidigare varit anställd vid Kungliga filharmoniska orkestern och idag är medlem i Benny Anderssons orkester. Kalle vann SM i luftgitarr 1984 och är känd från tv-program som Allsång på Skansen och Melodifestivalen. Han gick till Andra chansen i Melodifestivalen med låten Underbart 2010 och tävlade ännu en gång 2018 med låten Min dröm. Mellan 2011 och 2017 hade han egna programmet Moraeus med mera i SVT och 2011 var han julvärd i SVT. Kalle var tidigare gift med Anita Moraeus och de har en dotter ihop. 2018 var han även en av deltagarna i Biggest loser VIPTV4.
 ...Läs mer

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons
ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
Annons
Annons
Annons