LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Kalle Moraeus dumpad av familjen – blir ensam efter barnens beslut

22 mar, 2024 
Hedvig Tärnholm
Kalle Moraeus
Kalle Moraeus har aldrig jobbat så mycket som under 2023.
Nu berättar musikern att hans tätt bokade turnéschema stjäl tid från familjen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Kalle Moraeus ord om Gunilla Persson: ”Ingen kontakt”Brand logo
Kalle Moraeus ord om Gunilla Persson: ”Ingen kontakt”

Den folkkära artisten Kalle Moraeus har haft ett intensivt år. Men även om karriären blomstrar innebär den intensiva perioden att andra delar av livet blir lidande.

I en ny intervju med Nöjeslivet delar han med sig av livet som turnerande artist och hur detta påverkar relationen till den övriga familjen.

Kalle Moraeus intensiva period drabbar familjerelationerna

Kalle Moraeus är nu aktuell med ett nytt turnékoncept som ska hylla den svenska låtskatten. Turnén hade premiär i Uppsala den första mars och ensemblen ska hinna spela på 16 orter innan månadens slut.

Även föregående år bestod av spelningar och turnéer för Kalle. För Nöjeslivet berättar han att det senaste året varit en av karriärens mest intensiva.

– Jag har aldrig jobbat så mycket som året 2023, säger Moraeus.

Kalle Moraeus räknar bort familjemedlemmarna

Även om han älskar livet som artist ute på vägarna blir relationen till familjen lidande. Det som också har satt käppar i hjulet för umgänge med dottern är det faktum att hon har valt att gå i pappas fotspår.

Annons

Moraeus dotter Johanna Moraeus är frilansande violinist och befinner sig precis som Kalle ute på vägarna. Kalle misstänker att deras val av karriärer kommer att hålla dem på olika håll under en lång period framöver.

– Jag har ju en dotter som är turnerande musiker själv. Så jag har väl att sikta på midsommar, att få träffa henne i alla fall, tänkte jag, säger han till Nöjeslivet.

Moraeus vet ännu inte om Johanna kommer besöka Kalle under turnén, men han har även räknat bort andra medlemmar av familjen.

– Mina bröder har väl aldrig gått på en konsert som jag spelat. Inte ens om jag spelat i grannkåken, så kommer de, berättar han.

FOTO: TT

Annons