LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Kalle Moraeus om kärleken: “Kan varken dementera eller bekräfta”

18 okt, 2023 
KALLE MORAEUS
Det är många som undrar hur det ser ut på kärleksfronten när det kommer till Kalle Moraeus.
Nu berättar han för Hänt om status idag.
– Kan varken dementera eller bekräfta, säger han.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Kalle Moraeus starka ord om Sanna Nielsen: "Makalös"Brand logo
Kalle Moraeus starka ord om Sanna Nielsen: "Makalös"

Spelmannen Kalle Moraeus, 60, har en hektisk tid framför sig. Tillsammans med trion Gunilla Backman, 58, Johan Boding, 57, och Micke Nord, 63, släpper han nu den nyskrivna låten De som var före oss. I vår drar de fyra ut på turné och fram tills dess har Kalle fullt upp.

Idag har han även nypremiär för showen Från Orsa till Nashville och när den är slut rullar schemat på i högsta fart. I jul kommer vi bland annat få se honom på julturnéer och i ett finskt tv-program.

– Det är ju ett mediabrus idag som är oerhört svårt att tränga igenom. Det är väldigt mycket nu. Det är ett minutschema, säger han till Hänt.

Kalle Moraeus kärleksliv – skilde sig 2014

Annons

Under deras år ihop fick de dottern Johanna Moraeus, 26, som gått i samma fotspår som både sin pappa och sin farfar som också var spelmän. Kalle och dottern har en otroligt fin relation till varandra och han är överlycklig över att hon valt att bli violinist precis som han själv.

Johanna examinerade sig förra sommaren och är i skrivande stund uppe i Umeå och spelar – men hon bor i Stockholm.

– Det är bra med henne. Hon är ute och jobbar i världen och frilansar som violinist så det är precis som det ska vara, det är fullt ös. Nu är hon i Umeå tror jag, säger Kalle till Hänt.

Kalle Moraeus nya besked om kärlekslivet

Något som många undrar när det kommer till Kalle är hur det egentligen ser ut för honom när det kommer till kärlekslivet. Nu kommer han med ett ytterst kryptiskt besked.

Hur ser det ut på kärleksfronten?

– Det vet man inte, det är luddigt allting där och det är lite hemligt. Jag brukar säga att jag inte har någonting att kommentera. Jag brukar inte prata om det, mitt liv och sådär. Det är någonstans mellan 0-5, det vet man inte.

Men du är singel?

– Kan varken dementera eller bekräfta. Jag brukar aldrig kommentera mitt privatliv.

FOTO: Pernilla Thelaus PETH

Annons