ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Kalle Moraeus besked om dottern Johanna – stora familjelyckan: ”Lycklig”

28 dec, 2022 
Kalle Moraeus
Kalle Moraeus har en dotter från ett tidigare äktenskap.
Nu berättar han om relationen till henne och sin svärson.
– Nu får hon klara sig själv, säger Kalle.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Hänts julkalender 12 – Mums...Brand logo
Hänts julkalender 12 – Mums...

Under deras år ihop fick de dottern Johanna Moraeus, 26, som gått i samma fotspår som både sin pappa och sin farfar som också var spelmän. Kalle och dottern har en otroligt fin relation till varandra och han är överlycklig över att hon valt att bli violinist precis som han själv.

Johanna examinerade sig i somras och har nu fått sitt första jobb i en orkester i Örebro – samma orkester där han själv hade sitt första jobb vilket känns lite extra varmt i hjärtat.

– Johanna är faktiskt ute nu på sitt första arbete, hon tog examen nu i somras. Hon är violinist, hon har gått exakt i mina fotspår. Och det är roligt att hon nu är iväg på sitt första vikariat i Örebro, precis som jag när jag var nyexaminerad. Då hamnade jag också i den orkestern i Örebro, berättar Kalle för Hänt.

Kalles ord om dottern: ”Nu får hon klara sig själv”

Kalle och dottern försöker ses så ofta de bara kan och har en mycket fin relation till varandra – men nu poängterar han att hon får klara sig själv och skämtar om att han tagit bort Swish-appen.

Annons

– Nu får hon klara sig själv. Pappa har tagit bort Swish-appen nu, så nu får hon minsann klara det där själv, säger Kalle och fortsätter:

– Vi har en fantastisk relation jag och min dotter och vi ses så ofta vi kan och jag är ju här i Stockholm ganska ofta och ibland bor jag ju hos henne och sådär. Och hon har en pojkvän som också är fantastisk, som jag verkligen har tagit till mitt hjärta, så jag är en lycklig man.

Kalle Moraeus ord om att en dag bli morfar: ”Fullständigt livsfarlig”

Även Johannas pojkvän står Kalle varmt om hjärtat – men om det är några barnbarn på gång kan han inte svara på. Men om den dagen kommer skulle han bli överlycklig.

– Det får du nog fråga henne om, det ska jag inte lägga mig i. Men jag kommer ju inte bli ledsen den dagen. Oj vad jag ska köpa grejer. Vilka julklappshögar det kommer att bli. Jag kommer vara fullständigt livsfarlig som morfar, det kommer bli sådan curling, jag kommer sätta en ny standard.

Nu får vi börja med att önska Johanna stort lycka till på hennes nya jobb!

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons