LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Kalle Moraeus stora lycka med dottern Johanna – starka orden

17 jul, 2023 
Kalle Moraeus
Kalle Moraeus har dottern Johanna tillsammans med ex-frun Anita.
Nu kan han dela med sig av en stor lycka rörande dottern.
Annons
Kalle Moraeus ord om Gunilla Persson: ”Ingen kontakt”Brand logo
Kalle Moraeus ord om Gunilla Persson: ”Ingen kontakt”

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Den folkkära musikern och spelmannen Kalle Moraeus, 60, har dottern Johanna tillsammans med ex-frun Anita. 2014 gick ex-makarna ut med beskedet att de går skilda vägar. Efter det var tiden tuff för Kalle och när han gästade Renées brygga delade han med sig av känslorna efter skilsmässan.

– Jag har haft en jävla tung period alltså. Det tar tid att hämta sig från en sådan sorg och en sådan omstart och förändring i livet, sa han då i programmet och fortsatte:

– Det var obegripligt. Du skiljer dig från alla rutiner man har i en familj. Att man gör samma sak vid varje tidpunkt varje år, helt plötsligt gör man inte det längre. Man kan sitta där på påskafton och vara själv.

Kalle Moraeus lycka med dottern Johanna

Kalle har tidigare berättat om stora lyckan med dottern Johanna då hon har gått i samma fotspår som både sin pappa och sin farfar. Kalle har tidigare berättat för Hänt om deras fina relation och om lyckan att hon valt att bli violinist.

Annons

– Johanna är faktiskt ute nu på sitt första arbete, hon tog examen nu i somras. Hon är violinist, hon har gått exakt i mina fotspår. Och det är roligt att hon nu är iväg på sitt första vikariat i Örebro, precis som jag när jag var nyexaminerad. Då hamnade jag också i den orkestern i Örebro, sa Kalle till Hänt förra året.

Det gör Kalle Moraeus dotter Johanna – går i pappas fotspår

I en ny intervju med Allas kan Kalle även berätta att toppen av hans liv var när han blev pappa till dottern Johanna. Även att hon nu jobbar professionellt som violinist.

– Den absoluta toppen i livet var att bli förälder, det finns inget som jämför sig med den glädjen. Hon har valt att gå i mina fotspår och jobbar professionellt som violinist.

Kalle fyllde nyligen 60 och det skulle han fira med att vara ute och spela men hoppades på att få spendera den med Johanna.

– Jag kommer att vara ute och spela, förhoppningsvis hinner jag hem och kan äta mat med min dotter.

FOTO: LINDAHL BJÖRN/Aftonbladet

Annons