LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Kalle Moraeus nya besked om kärlekslivet – 10 år efter skilsmässan

15 jul, 2023 
Kalle Moraeus skilde sig från ex-frun Anita 2014.
Efter det har Kalle varit öppen med att det varit en tuff tid efter skilsmässan.
Nu kan den folkkära musikern komma med ett nytt besked om kärlekslivet.
Annons
Kalle Moraeus ord om Gunilla Persson: ”Ingen kontakt”Brand logo
Kalle Moraeus ord om Gunilla Persson: ”Ingen kontakt”

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Kalle Moraeus är en av Sveriges mest folkkära musiker och spelmän och har under sin karriär både varit med i Orsa spelmän och Benny Anderssons Orkester. Samtidigt som han lett det folkkära programmet Så ska det låta - och det är bara en liten del av hans imponerande cv.

Kalle var tidigare gift med Anita, 2014 gick de ut med beskedet att de går skilda vägar efter flera år tillsammans. Ex-paret har dottern Johanna tillsammans och när Kalle gästade Renées brygga talade han ut om tuffa tiden efter skilsmässan.

– Jag har haft en jävla tung period alltså. Det tar tid att hämta sig från en sådan sorg och en sådan omstart och förändring i livet, sa han då i programmet och fortsatte:

– Det var obegripligt. Du skiljer dig från alla rutiner man har i en familj. Att man gör samma sak vid varje tidpunkt varje år, helt plötsligt gör man inte det längre. Man kan sitta där på påskafton och vara själv.

Kalle Moraeus nya besked om kärlekslivet

Nu är det snart 10 år sedan som Kalle skilde sig från Anita. Men kärlekslivet håller han gärna privat och är väldigt fåordig om hur det ligger till på den fronten idag. I en ny intervju med Aftonbladet får han frågan om just det.

Annons

Vi träffades på Rival härom veckan och då hade du en kvinna vid din sida?, frågar tidningen.

– Just det. Men jag har ingen lust att prata om det där livet. Så tråkig är jag. Jag vill nog hålla det så, svarar Kalle.

Kalle Moraeus om att fylla 60 – starka känslorna

Kalle Moraeus firade nyligen sin 60-års dag i samma intervju med tidningen har han berättat om det stora firandet.

Trots milstolpen med att fylla jämt berättar Kalle att han inte har något intresse av att ställa till med fest och få presenter. Han fortsätter berätta om känslorna att bli äldre – och hälsan som bara blivit bättre de senaste åren.

– Jag gillar verkligen att bli äldre. Man blir klokare och tar bättre beslut. Jag tycker allt blir lättare på något sätt. Dessutom anser jag mig vara i otroligt mycket bättre fysisk form än när jag fyllde 50 år. Då var det inte bra och jag var extremt överviktig och mådde skit.

FOTO: Fredrik Persson/TT

Annons