Här är kungens hemliga brev till Saudiarabien: "Margot får sitt straff"

Saudiarabien skickar tillbaka sin ambassadör till Sverige – och tydligen har kung Carl Gustaf ett finger med i spelet som skickat ett brev till sin saudiske kollega. Hänt har kommit över vad vi tror är hans hemliga brev.
kungen

Till Salman bin Abdul Aziz, King of Saudiarabi

Royal Castle, Stockholm, 24.3

Hejsan Salman!

Hoppas allt är bra i Saudiarabien? (Eller Sandarabien, som min son Carl Philip skämtsamt brukar säga)

Ursäkta att jag inte mailar, men Silvia har lagt beslag på datorn. Chattar hon inte med väninnorna och döttrarna så spelar hon spel.

Tack för ditt mail, förresten. Tack också för den långa listan på vad du tyckte vi kunde göra med Margot Wallström. Både innovativt och roligt. Vi skrattade gott, Silvia och jag. Tyvärr låter sig inte några av dina föreslagna åtgärder göras, hur kul det än kunde vara. Somliga av dem är, om du ursäktar uttrycket, lite väl medeltida. För att inte säga vilket jävla liv det skulle bli på pk-media.

Jag kan garantera dig, käre Salman, att Margot redan fått sitt straff. Hon tvingas jobba med Stefan Löfven varje dag. Och hon tvingas äta ekologisk lunch med tjejerna ur Miljöpartiet en gång i veckan – du kan nog föreställa dig vilket elände det måste vara, haha!

Nu tycker jag att vi vänder blad och går vidare. Det har funkat förr, och det är en generallösning på många problem. Sanda mina ord!

Bästa hälsningar 

Carl XVI Gustaf

King of Sweden

PS. Som du vet har vi ju vårt härliga sommarställe på Öland. (Du kommer väl på den årliga grillfesten i juli?) Nu har vår lilla sandstrand krymp för varje år. Du kan möjligtvis inte buda över några ton sand. Det vore härligt med äkta ökensand. DS.

Fler skojigheter:

15 anledningar till att en flaska vin är den bästa terapin

24 saker du bara fattar om du är uppvuxen i Värmland

21 katter som planerar en ond, bråd död för sina ägare