Idol 2023 marknadsföring banner

Sveriges 8 snyggaste tjejer – här är sommarens hetaste kändisbrudar

28 jun, 2015 
https://image.hant.se/lotta-profileefef-150x150.jpg.jpg?imageId=4983051&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=687
Lotta Hofström
Sveriges snyggaste kändistjejer – singlarna och de vi önskar vore det.
Annons

1. Alicia Vikander

Sveriges senaste export till Hollywood, Alicia Vikander, 26, är inte bara en grym skådespelerska utan också vacker som få! Tyvärr har skådisen Michael Fassbender redan lagt vantarna på henne… Men man får ju drömma!

'The man from U.N.C.L.E.' Photocall - Rome
Svenska Hollywoodundret, Alicia Vikander. Foto: IBL

2. Bianca Wahlgren Ingrosso

Pernilla Wahlgrens, 47, skamlöst snygga dotter Bianca Wahlgren Ingrosso, 21, har precis som sin mamma och mormor, skådespelerskan Christina Schollin, 77, en vacker sångröst! Att ragga på Bianca gör man dock förgäves. I våras blev hon sambo med pojkvännen Philippe Cohen. 🙁

bianca wahlgren2
Bianca Wahlgren på premiären av N’Ice Cocktail. Foto: Eero Hannukainen

3. Kenza Zouiten

Sveriges största modebloggerska Kenza Zouiten, 24, är så vacker att man tappar andan! Som 18-åring tjänade bloggerskan dessutom sin första miljon… Det finns med andra ord ALL ANLEDNING att lägga in en stöt på henne i sommar. Om man bortser den lilla detaljen att hon har pojkvän. Fan då.

Annons
Guldknappen 2014
Bloggprinsessan Kenza. Foto: Stella Pictures

4. Zara Larsson

I december blir Zara Larsson, 17, myndig och då är det officiellt grönt ljus även för 20-plusarna att flirta med henne! Om det tar slut med pojkvännen Ludwig vill säga. Det hade ju en paus i våras men enligt tidningen Hänt Extra är de tydligen ihop igen… Attans!

Foto: Stella Pictures
Zara Larsson fyller 18 i december. Foto: Stella Pictures

5. Sara Montazami

Svenska Hollywoodfruarnas döttrar är ju för bövelen snyggare än sina mammor! Detta faktum gäller i synnerhet för Maria Montazamis, 49, äldsta dotter Sara Montazami, 24, som har blommat ut till en riktig pingla! Tyvärr bor ju drömtjejen på andra sidan Atlanten!

Annons
4.04885531

6. Aina Lesse

Realitystjärnan Aina Lesse, 22, har blivit superpopulär det senaste året. I höstas träffade hon dock charmknutten Ludvig Turner, 22, och blev blixtförälskad! Osis…

_DSC1168
Aina Lesse deltog i våras i “Realitystjärnorna på godset”. Foto: TV3

7. Ellen Bergström

I våras trodde man i sin enfald att en sommarromans med Ellen Bergström, 25, var möjlig. Men sedan kom dansken Mike Radoor, 29, VD för miinto.se, in i bilden från ingenstans! Sedan ett par veckor är de ett par… Good for them!

Strandbryggan Sea Clubs försommarfest!
Ellen Bergström är nykär. Foto: Stella Pictures

8. Josephine Qvist

Den populära “Ex on the beach”-deltagaren Josephine Qvist, 22, livar verkligen upp både i tv-rutan och IRL. Tjejen är sjukt snygg – och dessutom supersingel! Dags att haffa henne nu innan någon annan gör det!

Annons
Josephine Qvist är en av deltagarna i "Ex on the beach". Foto: Kanal 11
Josephine Qvist från “Ex on the beach”. Foto: Kanal 11

Andra läser också:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons