Sveriges 8 snyggaste tjejer – här är sommarens hetaste kändisbrudar

Sveriges snyggaste kändistjejer – singlarna och de vi önskar vore det.

1. Alicia Vikander

Sveriges senaste export till Hollywood, Alicia Vikander, 26, är inte bara en grym skådespelerska utan också vacker som få! Tyvärr har skådisen Michael Fassbender redan lagt vantarna på henne… Men man får ju drömma!

'The man from U.N.C.L.E.' Photocall - Rome

Svenska Hollywoodundret, Alicia Vikander. Foto: IBL

Pernilla Wahlgrens, 47, skamlöst snygga dotter Bianca Wahlgren Ingrosso, 21, har precis som sin mamma och mormor, skådespelerskan Christina Schollin, 77, en vacker sångröst! Att ragga på Bianca gör man dock förgäves. I våras blev hon sambo med pojkvännen Philippe Cohen. 🙁

bianca wahlgren2

Bianca Wahlgren på premiären av N’Ice Cocktail. Foto: Eero Hannukainen

Sveriges största modebloggerska Kenza Zouiten, 24, är så vacker att man tappar andan! Som 18-åring tjänade bloggerskan dessutom sin första miljon… Det finns med andra ord ALL ANLEDNING att lägga in en stöt på henne i sommar. Om man bortser den lilla detaljen att hon har pojkvän. Fan då.

Guldknappen 2014

Bloggprinsessan Kenza. Foto: Stella Pictures

Andra läser just nu: 7 svenska bloggprinsessor som kan leva på sitt bloggande

4. Zara Larsson

I december blir Zara Larsson, 17, myndig och då är det officiellt grönt ljus även för 20-plusarna att flirta med henne! Om det tar slut med pojkvännen Ludwig vill säga. Det hade ju en paus i våras men enligt tidningen Hänt Extra är de tydligen ihop igen… Attans!

Foto: Stella Pictures

Zara Larsson fyller 18 i december. Foto: Stella Pictures

5. Sara Montazami

Svenska Hollywoodfruarnas döttrar är ju för bövelen snyggare än sina mammor! Detta faktum gäller i synnerhet för Maria Montazamis, 49, äldsta dotter Sara Montazami, 24, som har blommat ut till en riktig pingla! Tyvärr bor ju drömtjejen på andra sidan Atlanten!

4.04885531

6. Aina Lesse

Realitystjärnan Aina Lesse, 22, har blivit superpopulär det senaste året. I höstas träffade hon dock charmknutten Ludvig Turner, 22, och blev blixtförälskad! Osis…

_DSC1168

Aina Lesse deltog i våras i “Realitystjärnorna på godset”. Foto: TV3

7. Ellen Bergström

I våras trodde man i sin enfald att en sommarromans med Ellen Bergström, 25, var möjlig. Men sedan kom dansken Mike Radoor, 29, VD för miinto.se, in i bilden från ingenstans! Sedan ett par veckor är de ett par… Good for them!

Strandbryggan Sea Clubs försommarfest!

Ellen Bergström är nykär. Foto: Stella Pictures

8. Josephine Qvist

Den populära “Ex on the beach”-deltagaren Josephine Qvist, 22, livar verkligen upp både i tv-rutan och IRL. Tjejen är sjukt snygg – och dessutom supersingel! Dags att haffa henne nu innan någon annan gör det!

Josephine Qvist är en av deltagarna i "Ex on the beach". Foto: Kanal 11

Josephine Qvist från “Ex on the beach”. Foto: Kanal 11

Andra läser också:

Sveriges 9 snyggaste singelkillar – här är kändishunkarna du kan ragga på i sommar

Hollywoodfrun Agnes-Nicole Winter: ”Jag dejtar flera män samtidigt”

11 bevis för att utlandssvenskar är jobbigast – i världen

SENASTE NYTT!