Bruce Jenner the killing Scandal Beauty!

Och äntligen får hushållerskan cash efter många år!

65-åriga realitystjärnan Bruce Jenner hamnade i knipa förra helgen och körde ihjäl en medtrafikant. Nu sitter Bruce hemma och gråter floder så att mascaran rinner.

Bruce håller på att bli en riktig ”scandal beauty” redan INNAN han har könskorrigerat sig helt! Fast beauty kanske är att överdriva…

På de senaste bilderna har karln mest liknat en fångvaktare från ”Kvinnofängelset”! Eller fågelskrämma. Det krockar ju lite när han klädd i jeans, rutig skjorta står bredbent vid bensinmacken, och kör in bensinslangen med perfekta händer som visar naglar i fransk manikyr. Det här stadiet mellan manligt och kvinnligt kön är inte smickrande.

Dock säger hans mor, Esther Jenner att hon är mer stolt nu än när Bruce stod på prispallen under OS. Och det är ju en tröst, i alla fall för Bruce. Endast en mor kan älska så…

Dagens Oh No! Att i ögonblicket då ens partner lägger en Valentinepresent på frukostbordet inse att man helt har missat att det är just Valentine´s Day och man inte har något att ge.

Dagens Oh Yes!: Att läsa att Anita Ekbergs hushållerska får ärva den gamla surkärringen! Hushållerskan har säkert fått stå ut med en del under åren.

"Chefen i Trolltyg i Tomteskogen"

“Chefen i Trolltyg i Tomteskogen”

Ms Jenner

Ms Jenner

SENASTE NYTT!