LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Familjen annorlunda-Sami Nikula flyr från allt – berättar om beslutet

06 maj, 2024 
Familjen annorlunda-Sami har haft en hektisk tid och nu berättar han hur han gör för att undvika att bli för utmattad.
”Brukar fly från allt 1-2 gånger per år”, förklarar han.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Mirka Norrström om att leva singellivet som 13-barnsmammaBrand logo
Mirka Norrström om att leva singellivet som 13-barnsmamma

Familjen annorlunda-profilen Sami Nikula har sju barn hos sig på heltid och hans flickvän Natalie Bonnevier har också ett antal barn. Tillsammans blir de därmed en stor familj och det är full rulle i princip hela tiden.

Så pass full rulle att Sami har drabbats av en hel del utmattningssyndrom. Nyligen berättade han för Hänt om hälsotillståndet.

”Som ensamstående är det tufft nu och det gör inte saken bättre att jag dras fortfarande med utmattningen och allt vad det innebär. Men vi kämpar på.”, skrev han i ett meddelande.

Familjen annorlunda-Sami flyr vardagen

Dock har Sami kommit på ett sätt att hantera alltihop. Nämligen genom att fly vardagen ibland och bara sova.

Det är exakt det han har gjort nu.

”En mycket välbehövlig hotellnatt är till ända. Brukar fly från allt 1-2 gånger per år och checka in på hotell. Sova, äta, sova ännu mer…bara va. En del kallar sånt för att ladda batterierna, jag kallar det för en paus från allt. Hinner tänka igenom saker och ting, reflektera (ostört) på livet. Sånt är otroligt viktigt.”, förklarar han och fortsätter:

Annons

”För min del handlar just nu mycket om att styra upp skutan på rätt väg igen. Att ha ansvar och ta hand om sju barn, jobb och relationen är väldigt tufft. Men med en näve sisua och min vapendragare Natalie Bonnevier så fixar vi detta. Ha en fin söndag allihopa !”

Sami om hälsan: ”Fokus komma ligga på”

Vilan verkade minst sagt göra susen för Sami för nästa uppdatering från hans sida är nämligen från stallet. Det är hans dotter som nu börjat med ridning och trots att det finns risker med hästar så är Sami toklugn.

”Det var den helgen. Massor med vila, tagit tag i träningen igen, fiske, dottern börjat med ridning m.m. Det sistnämnda var en pers för en annan. Har aldrig ens stått bredvid en häst. Än mindre gått omkring med en häst runt ett stall , med mitt barn sittandes på hästen.”, skriver han och fortsätter:

”Men det gick bra och fasiken vad kul det var. Det lär bli fler gånger. Haft lite krämpor i kroppen den senaste tiden och med det så har träningslusten försvunnit helt. Men nu sparkar jag igång maskineriet och fokus kommer ligga på hälsan”

FOTO: Instagram

Annons