ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Familjen annorlunda-Sami om utmattningen och sorgen med sonen: ”Vemodigt”

03 jul, 2023 
SAMI NIKULA
Familjen annorlunda-Sami lider av utmattning, som nu har börjat komma att visa sig igen. Samtidigt går han igenom en fas i livet som gör honom vemodig.
Sonen Frasse har nämligen slutat förskolan.
”Känns jättemärkligt och vemodigt då jag haft barn på dagis sen 2001”, skriver Sami till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Se kaoset under middagen hemma hos Familjen annorlunda-Sami NikulaBrand logo
Se kaoset under middagen hemma hos Familjen annorlunda-Sami Nikula

Sami Nikula, 50, slog igenom i Familjen annorlunda. Tillsammans med ex-hustrun Matilda Nikula, 39, har han sju gemensamma barn och de var en av familjerna som vi fick följa i TV4:s stora succé.

För ett par år sedan valde dock det forna paret att gå skilda vägar. Efter skilsmässan flyttade Matilda till Gotland samtidigt som Sami bor kvar i Hallstahammar. Där alla barn i dagsläget bor.

Sami Nikula om utmattningen: ”Jobbig just nu”

Under flera års tid har Sami kämpat med en utmattning. Han blev sjukskriven under en tid men kom sedan på benen igen, något han berättade för Hänt.

– Återhämtad på sätt och vis, men långt ifrån återställd. Sen är det ju frågan om man någonsin blir det, för det är vissa saker som hur man än vrider och vänder på det så får man inte tillbaka energin fullt ut, sa han då.

Annons

Nu har det dock visat sig att utmattningen gjort sig synlig igen.

”Skulle åkt upp till Avesta idag men tyvärr är min utmattning en jobbig jävel just nu. Höga ljud och folksamlingar är inget jag fixar nu. Åkte iväg med tre av barnen och fiska istället. Här snackar vi om balsam för själen. Tyst och skönt samt en blöt håv, vad mer kan man begära.”, skriver han på Instagram.

När Hänt når Sami berättar han mer om tillståndet, nyligen fick han ställa in en resa med barnen.

”Hade sett fram emot hårdrocksfestivalen sen i höstas men tyvärr är dagsformen inte alltför bra just nu. Utmattningen går lite jojo men nu när värmen kom så försvann orken helt. Jag trots allt rätt bra och energin finns där mellan varven och förhoppningsvis kommer den tillbaka nu under semestern.”

Han fortsätter:

”En del av barnaskaran är på Gotland hos deras mamma så tempot är lite lugnare nu här hemma. När de kommer hem så åker nästa gäng dit. Kommer hitta på lite olika dagsutflykter i form av nöjen och fiske. Sen eventuellt avrundar vi semestern med något tillsammans och även med deras mamma.”

Annons

Sami Nikula om att Frasse slutar förskolan: ”Vemodigt”

Men detta är inte det enda som är på tapeten just nu i Samis liv. Nu har Samis yngsta son slutat förskolan och det innebär att han inte har några förskolebarn längre.

”Dagen ”D”… Frasse tog farväl från Trollbackens förskola och därmed har jag inga dagisbarn kvar. Vemodigt värre, kommer sakna stället och den underbara personalen.”, skriver han på Instagram.

Sami konstaterar att känslan är verkligen vemodig just nu.

”Ja Frasse slutade på dagis nu och börjar förskoleklass i höst. Känns jättemärkligt och vemodigt då jag haft barn på dagis sen 2001.”, skriver han till Hänt.

FOTO: Youtube, TV4

Annons