LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Pernilla Wahlgrens krav på Christian Bauer: ”Blivit väldigt svårt”

02 jul, 2023 
Amanda Rönnell
Christian Bauer och Pernilla Wahlgren
Det finns en sak som Pernilla Wahlgren absolut inte vill ha i en relation. Nu avslöjar hon vad hon vill att fästmannen Christian Bauer ska hålla sig borta från.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Pernilla Wahlgren har förlovat sig med Christian BauerBrand logo
Pernilla Wahlgren har förlovat sig med Christian Bauer

Pernilla Wahlgren, 55, och Christian Bauer, 57, är förlovade och kärleken fullkomligt sprudlar. Det var i december som Christian gick ner på knä och friade till Pernilla, efter två år tillsammans. Bröllopet var först planerat att äga rum i sommar, men behövde sedan skjutas upp på grund av att det krockade med Pernillas arbete som programledare för Allsång på Skansen.

– Tanken är absolut att vi ska gifta oss, men det blir inte den här sommaren. Det blir för stressigt med Allsång på Skansen. När jag väl gifter mig känner jag att jag vill planera bröllopet i lugn och ro och tycka att det är kul. Inte att det ligger som ytterligare ett stressmoment. Där tycker vi exakt lika båda två, berättade Pernilla för Amelia.

Pernilla Wahlgren om Christians syn på kändisskapet


I P4 Extra berättar Pernilla om hur det har varit att gå in ett förhållande med Christian och att introducera honom för sin värld fylld av reality-tv och kändisskap.

– Jag måste säga att han har gjort ett otroligt jobb. Han har liksom fått ta allt det här – det är ju inte bara att han har blivit tillsammans med en känd person, utan en väldigt känd och offentlig person, som dessutom har en realityserie. Det filmas hela tiden i vårt hem, så hade han varit en person som inte vill synas hade vi fått respektera det. Men då hade det blivit väldigt svårt att filma hemma och i min vardag, så han har varit bjussig och öppen. Det är fint att han tycker att det är kul.

Hon fortsätter:

– Men han får inte tycka att det är för kul.

Pernilla Wahlgren om vad hon inte vill ha i en relation


Pernilla Wahlgren målas ofta ut som någon som trivs med att vara i rampljuset. Men i P4 Extra berättar hon om att hon inte älskar allt som kommer med kändisskapet – speciellt när det kommer till kärlekslivet.


– Jag vill inte vara ihop med någon som är kändiskåt, säger hon.

Pernilla förklarar dock att hon upplever att Christian är precis lagom intresserad av att ta del av stjärnglansen.

– Men jag tycker att han har en väldigt fin distans till allting, och tar det väldigt naturligt. Han brukar säga: "Jag älskar dig och då fick jag det här paketet, det kom på köpet".

Hon fortsätter:

– Jag tror att det var menat. Det är väldigt, väldigt roligt.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons