LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Lotta Engberg och ex-maken träffas igen – nu berättar doktor Mikael om känslorna: ”Jag såg allt”

06 maj, 2024 
Linn Seipel
Mikael Sandström och Lotta Engberg har varit ett par i över fyra år.
Hur kändes det att se sin kärestas intima stund med exmaken i tv?
Det berättar tv-doktorn nu för Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Kändisarna hyllar Lotta Engberg: ”En legend”Brand logo
Kändisarna hyllar Lotta Engberg: ”En legend”

Lotta Engberg, 61, är idag tillsammans med Mikael ’’Soldoktorn’’ Sandström, 65, sedan drygt fyra år tillbaka. Men under 80-tal och 90-tal var hon tillsammans med exmaken Anders Engberg, 72. Tillsammans utgjorde de då ett av dansbands-Sveriges mest omtyckta par, då de drev bandet Lotta & Anders Engbergs orkester. Tillsammans fick de döttrarna Amanda och Malin, som idag är vuxna.

I år firar bandet nämligen 40 år sedan de vann Eurovision med superhiten Diggiloo Diggiley – ett framträdande som också Lotta medverkade i som bakgrundskör. Det var också samma tillfälle som hon träffade Anders Engberg, som kom att bli hennes man fram tills 1994.

Annons

– Men det var ju inte bara jag som stod där och körade utan det gjorde även han som arrangerade och producerade Diggiloo Diggiley. Han kommer här, säger Lotta i programmet varpå Anders till bandmedlemmarnas glädje kommer ut.

– Fy vad kul. Jag börjar nästan gråta här, säger Per Herrey i sändningen.

Senare kommer också Lotta och Anders barn och barnbarn upp på scenen. Det forna paret verkar verkligen ha en god relation än idag. Något exmaken Anders också tidigare har bekräftat till Hänt.

– Vi har inte direkt samma umgänge, men vår relation är utmärkt i övrigt, sade han i intervjun.

Doktor Mikaels reaktion på inslaget i Bingolotto – relationen till Lottas exman idag

En som saknades i det stora spektaklet var Lottas nya – Mikael Sandström. Hänt hörde därför av sig till honom för att se om han kollade, och vad han i sådant fall tyckte?

”Jodå jag hade koll på planerna och jag såg allt.”, inleder han sitt meddelande till Hänt med. Han fortsätter med att berömma sin käresta:

Annons

”Lotta är ju i sitt esse när det gäller sådana här inslag med mycket värme . Herreys gillar jag skarpt, de personifierar ju den svenska mellosjälen. Kul med Anders födelsedag också.”, fortsätter Mikael.

Det verkar inte heller förekomma någon svartsjuka från Mikaels håll, att Lotta och exmakens relation är så pass god.

”Jag har träffat honom ett antal gånger, han är en mycket sympatisk person. Jag förstår att återföreningen var mycket uppskattad av alla parter.”, avslutar tv-doktorn sitt meddelande.

FOTO: TT, Instagram

Annons