LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Lotta Engbergs hemliga kontakt med exet Anders – undanhållit det för alla

05 maj, 2024 
lotta engberg med exet anders
Lotta och Anders Engberg har lurat alla.
Under söndagens Bingolotto blev alla helt paffa – hur lyckades de hemlighålla detta?
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Lasse Åbergs bästa citat från Sällskapsresan-filmernaBrand logo
Lasse Åbergs bästa citat från Sällskapsresan-filmerna

I dagens avsnitt av Bingolotto blev både tittarna, de medverkande och publiken chockade. Det hela hände när Herreys skulle framträda – en comeback 40 år efter att de vann Eurovison song contest med hiten Diggiloo Diggiley.

När Herreys tävlade stod Lotta Engberg bakom och körade, och det var också så hon träffade sin dåvarande man Anders Engberg, då hade jobbade med Herreys och skrev den stora hiten Diggiloo Diggiley.

Så när gruppen nu ska framträda i Bingolotto så säger Lotta att hon borde gå upp på scenen som "gamla goda dagar”. Men hon säger även att någon mer borde komma upp:

– Men det var ju inte bara jag som stod där och körade utan det gjorde även han som arrangerade och producerade Diggiloo Diggiley. Han kommer här, säger Lotta varpå Anders kommer in och chockar alla.

– Fy vad kul. Jag börjar nästan gråta här, säger Per Herrey i sändningen.

Herreys.
Annons
Lotta och Anders springer upp på scenen.

Lotta och Anders Engbergs hemliga samtal – så bestämdes det hela

Så hur kommer detta sig? Jo Lotta och Anders ses ju fortfarande då och då, då de har gemensamma barn. Lotta berättar för Expressen att de nyligen syntes på ett kalas för ett av deras gemensamma barnbarn och det var då hemlighetsmakeriet började.

Lotta frågade då om Anders ville gästa sändningen under söndagen, vilket även är Anders födelsedag.

– Det är historiskt att det är exakt på den dagen för 40 år sedan. Så vi firar både 40 och 73 år, säger Lotta till tidningen och fortsätter:

Annons

– När jag fick veta att jag skulle jobba den 5 maj så tänkte jag på detta direkt för jag minns det så otroligt väl. Vi var nere i Luxemburg och bröderna vann. Då viskade Anders i mitt öra ”vad roligt för jag fyller ju år i dag också”.

Annons