LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Björn Gustafsson och Alba August återförenade – bekräftar lyckan: ”Pirrigt”

04 maj, 2024 
Linn Seipel
björn gustafsson alba august
Det forna skådisparet syns tillsammans igen under härliga former!
Nu kan Björn Gustafsson och Alba August äntligen berätta den glada nyheten...
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Carina Berg betygsätter Björn Gustafssons kärleksinvitBrand logo
Carina Berg betygsätter Björn Gustafssons kärleksinvit

Komikern Björn Gustafsson, 38, och skådespelerskan Alba August, 30, var ett par i drygt ett år. Detta under inspelningen av serien Alla utom vi, där de två spelade Ola och Hilma – ett par som kämpar för att bli gravida.

I tidigare intervjuer har Björn och Alba berättat att det faktum att de var tillsammans även privat nästan var en nödvändighet under den hektiska inspelningsperioden.

– Man får så mycket gratis av att jobba med någon som man är så nära och redan har kemi med. Man har en jargong, sade Alba August då i en intervju med Expressen. Hon fortsatte:

– Det blev en viktig grej att vi levde ihop när vi var i den här processen för vi filmade i raketfart. Det krävdes så otroligt mycket förberedelse varje kväll och morgon och det hade inte gått att göra med någon annan. Vi gick in en bubbla och var där ihop. Vi pratade scener och text nästan dygnet runt. Någon utanför den processen hade nog inte haft förståelse för det.

Björn Gustafsson och Alba August återförenade – intima bilden visar

Frågan är hur det har känts denna gång! Den 21 maj har nämligen säsong två av Alla utom vi premiär, på den nya streamingtjänsten Max. Och nu är det forna paret ett minne blott – båda har varit öppna med att de gått vidare på varsitt håll. Alba med musikproducenten Pontus Winnberg, 48, och Björn Gustafsson med en hemlig kärlek.

Annons

– Nej, jag är inte singel. Och så kan jag väl lämna det där, för jag tänker att jag ska låta min tjej få stå utanför detta, berättade exempelvis Björn för Aftonbladet tidigare i år.

Men, är det verkligen så? En ny bild på Björn och Alba vittnar om att de åtminstone minst sagt har en nära relation, än idag. Det är skådespelaren Lia Boysen och hennes make Per Broman som lagt upp en gemensamt inlägg på Instagram där exen syns sitta tätt och halvt hålla om varandra.

Stora lyckan över gemensamma projektet: ”Stolt”

Om det är kärlek i luften igen – eller om den forna relationen istället blev grogrunden för en fin vänskap, återstår att se! Men den nya säsongen av serien de spelat in tillsammans är de åtminstone mycket glada över. I ett pressmeddelande säger Björn bland annat så här:

– Det här är ett väldigt intressant projekt. Trots den förtvivlan som existerar i den här säsongen så finns det väldigt mycket värme där. Jag känner en enorm stolthet över säsong två och det känns otroligt roligt att den nu får premiär på Max. Det är en ny utveckling från första säsongen som jag tycker går på en spännande balansgång mellan drama och komedi.

Alba instämmer, och tillägger:

– Jag är väldigt stolt över säsong två. Det finns en smärta i den här säsongen som jag hoppas och tror kommer beröra. Sen tycker jag att serien är unik i sin ton och jag är stolt över att vi har lyckats hitta den även i den andra säsongen. Det är många som har skrivit och undrat om det kommer fler säsonger så det känns sjukt pirrigt. Och dessutom släpps den på en väldigt bra plattform som Max

FOTO: Instagram, TT/Karin Törnblom

Annons