LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma LehtosaloEurovision Song Contest
Festis marknadsföring banner

Alba August visar upp nya kärleken Pontus Winnberg

23 jan, 2023 
alba august, pontus winnberg
Alba August har träffat kärleken på nytt efter uppbrottet från Björn Gustafsson.
Nu visar hon upp nya pojkvännen Pontus Winnberg!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Alla utom vi med Alba August och Björn GustafssonBrand logo
Alla utom vi med Alba August och Björn Gustafsson

Det var under Guldbaggegalan som Alba August, 29, skred fram på röda mattan tillsammans med Pontus Winnberg, 47, vid sin sida. Pontus producerar musik tillsammans med succéduon Bloodshy & Avant.

Detta är något som Aftonbladet var först att rapportera om.

– Ja, det kan man väl säga, säger Pontus när Aftonbladet frågar om han och Alba är ett par.

– Eller hur, vilken vinst! Vi är verkligen kära och lyckliga och varit ihop ett tag, säger Alba till Aftonbladet.

Alba August om uppbrottet från Björn Gustafsson

Det var i februari 2021 som Björn Gustafsson, 36, och Alba August släppte bomben om att de inte längre var ett par. Vid den tiden hade de precis spelat in serien Alla utom vi, som fick stor framgång på Discovery+.

Annons

Under tiden som serien spelades in var de ett par och de bodde tillsammans, men efteråt gjorde de alltså slut. När ex-paret gästade Carina Bergfeldts på SVT berättade de om relationen till varandra efteråt.

– Jag har växt så mycket med Björn, sa Alba August om tiden tillsammans med komikern Björn Gustafsson. Som inte alls kunde hålla sig från att vara skämtsam i situationen.

– Fyra centimeter, sa han då.

Pontus Winnberg är Alba Augusts nya pojkvän

Men nu är det alltså musikproducenten Pontus Winnberg som fångat Albas hjärta. När de anlände till Guldbaggegalan på Cirkus i Stockholm så var de aningen sena och Alba tackade nej till en intervju med Hänt då det var för bråttom.

Pontus är som sagt med i succéduon Bloodshy & Avant. De har bland annat producerat Britney Spears hitlåt Toxic som de vann en Grammy i kategorin Best dance recording. Toxic blev också blev en av världens bäst säljande singlar 2004.

FOTO: Anders Wiklund/TT

Annons