LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Mikael Persbrandt trebarnspappa vid 60 – avslöjar hemliga familjelivet

06 maj, 2024 
Hedvig Tärnholm
Skådisen Mikael Persbrandt florerar sällan på sociala medier.
Men nu visar flickvännen Sanna Lundell upp parets hemliga familjeliv med barnen!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Därför försvinner Sanna Lundell – berättar om beslutetBrand logo
Därför försvinner Sanna Lundell – berättar om beslutet

Mikael Persbrandt, 60, en titan inom svensk skådespelarkonst, lever idag ett stillsamt liv på landsbygden tillsammans med sin partner Sanna Lundell, 45, och deras barn. Omringade av hästar, höns och traktorer har de skapat sitt eget lilla paradis.

2024 inledde Mikael en hyllad huvudroll i storfilmen Hammarskjöld, som skildrar den svenska FN-generalsekreteraren som tragiskt omkom i en flygolycka 1961. Samtidigt fortsätter Sanna att charma lyssnarna i podcasten Inte din morsa, som hon driver tillsammans med kollegan och vännen Ann Söderlund.

Annons

Privatlivet håller paret relativt dolt för allmänheten. Men nyligen delade Sanna med sig av en glimt från familjelivet på sina sociala medier.

Bilderna avslöjar Persbrandts nya familjeliv

Sanna och Mikael har varit ett par sedan 2005.

– Det var verkligen kärlek vid första ögonkastet. Jag fattar inte själv hur jag ens kunde bli så där. Det var en blixtförälskelse. Jag kunde inte värja mig, det gick inte att hindra, har Sanna sagt i en intervju med Femina.

Idag är familjen komplett med de tre barnen: Igor, 17, Lo, 14, och Fox, 5. Sanna har även dottern Olga, 23, från ett tidigare förhållande med Wille Craaford.

Nyligen var det sonen Lo, även kallad Lollo, som stod i fokus när han skulle konfirmeras. Familjen samlades för att fira denna viktiga händelse på en restaurang, omgiven av nära och kära. Sanna fångade ögonblicket på bild och delade på sin Instagram.

Familj och vänner samlade på en resturang
Annons
Vännen Ann Söderlund delar en bild från firandet.
Mikael Persbrandt med sonen Fox och vän.
Annons

Mikael blev pappa sent i livet: ”Jag var nog den äldsta på dagiset”

Att bli pappa sent i livet har sina egna unika utmaningar, som Mikael inte är främmande för.

– Jag var 43 när jag blev pappa. Jag var nog den äldsta på dagiset. Mina grabbar är 17, 14 och 5 nu. Det är underbart, men nu får det vara nog. Jag är fortfarande den som lämnar och hämtar på dagis, berättade han i en intervju för Aftonbladet.

Han berättar även om sina försök att introducera sina söner för klassiska filmer, men möter motstånd när telefonskärmen lockar mer än långa filmscener.

– Så fort en scen blir längre än fyra, fem minuter, åker telefonerna upp.

FOTO: TT / Instagram

Annons