LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Rickard Olsson stoppar nya flickvännen – därför får hon inte vara med

07 maj, 2024 
Linn Seipel
Rickard olsson
Rickard Olsson har länge hintat om att det finns en speciell kvinna i hans liv.
Men det finns en orsak varför han aldrig ger några detaljer..
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Fem blixtsnabba med Maria ForsblomBrand logo
Fem blixtsnabba med Maria Forsblom

Tv- och radioprofilen Rickard Olsson, 56, kan äntligen lägga en tuff tid bakom sig. Skilsmässan från exfrun Giséle Essé Olsson, 46, långdragen historia då de tidigare makarna inte var överens om hur bouppdelningen skulle gå till.

– Det är ingenting man önskar sin värsta fiende, berättade Rickard Olsson till Hänt under tiden som han och Giséle låg i förhandlingarna.

rickard olsson med exfrun gisele och dottern Asta
Rickard Olsson med exfrun Giséle och dottern Asta.

Men våren 2023 nådde de tidigare makarna en lösning och sedan dess har Rickards liv rullat på bra. Som nybliven singel var han dock initialt inte sugen på att kasta sig ut i dejtinglivet. Detta trots att det dimper ned en hel del meddelanden i hans sociala medier-inkorg.

– Det får komma om det kommer, jag kommer inte springa ut med hungriga ögon på Riche direkt, sade Rickard för ett drygt åt sedan.

Annons

Men det dröjde inte allt för länge innan han sedan hintade om att det eventuellt skulle finnas någon speciell. På alla hjärtans dag i år avslöjade Rickard i alla fall att det ligger kärlek i luften och klassiska ”vitt vin och räkor” står på agendan.

– Det blir nog rätt lugnt.... Men eeeeeh jag ska fira med kärlek, sade han i februari till Hänt.

Rickard Olssons nya kärlek – därför vill han inte prata om henne

Men det är så långt han vill avslöja när det rör denna nya och hemliga relation. Och när Hänt kollar läget med honom nu igen, och frågar hur det tuffar på med kärleken – så visar det sig att det finns en alldeles särskild anledning till det.

– Vi har det bra tycker jag. Hmm.. Jag har det bra, tycker jag. Ja, lite så.

Är det lite hemligt?

– Jamen jag har alltid varit så öppen med mitt privatliv och det är inget bra har jag insett. Jag vill hålla igen lite grann.

Vi kan förstå och respektera det Rickard, efter all uppståndelse kring den såriga skilsmässan. Vi önskar dig allt gott!

FOTO: TV4, TT

Annons