ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Rickard Olsson bekräftar lyckan – efter turbulenta tiden med Giséle

14 jun, 2023 
Skilsmässan kom att bli en trasslig historia.
Men Rickard Olsson och Giséle Essé har vänt blad och nu kommer Rickard plötsligt med glädjande nyheter.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Rickard Olssons ilska efter beskedet i Bingolotto: ”Vilken skandal”Brand logo
Rickard Olssons ilska efter beskedet i Bingolotto: ”Vilken skandal”

Rickard Olsson, 56, har haft en turbulent vinter och vår. I oktober bekräftade han och tidigare frun Giséle Essé Olsson, 46, att de skulle skiljas.

Detta cirka två år efter bröllopet, som paret livesände på Facebook mitt under pandemin. Det visade sig varit för mycket bråk i relationen vilket Rickard menade var anledningen till att paret valt att bryta upp.

Rickard Olsson och Giséles uppgörelse efter skilsmässan

Sedan dess har skilsmässan varit igång och förhandlingarna har dragit ut på tiden. Rickard och Giséle var nämligen inte enade om hur bouppdelningen skulle gå till. Under tiden ex-makarna sökte efter en lösning levde Rickard Olsson i ett attefallshus på tomten medan Giséle och hennes söner bodde i lyxvillan.

Annons

– Jag har bott där sen 98 men nu bor jag i en bod på tomten, sa då Rickard som inte var helt nöjd över situationen.

Men nyligen kom beskedet att Rickard och Giséle kommit överens om en uppgörelse. Rickard hade då köpt ut Giséle för en summa som dessvärre inte var lika stor som villans halva värde. Sedan dess har han flyttat tillbaka in i huset.

Rickard Olsson tillbaka i tv-rutan – berättar om nya uppdraget

Nu kommer ytterligare glädjande besked från Rickard Olsson. Efter en tid ifrån tv-rutan står det nu klart att han har ett nytt projekt på gång. Det är när Hänt frågar honom om hur han ska fira midsommar som han delar med sig av det härliga beskedet.

”Jag kommer vara på tv-inspelning i midsommar. Det blir dans runt kameran och kameralinssill”, skriver Rickard i ett meddelande till Hänt.

Vad det är för spännande projekt som Rickard har på gång kan han inte avslöja.

”Mediehemligheter du vet, säger jag något måste de döda mig”.

Det återstår helt enkelt att se vad det är Rickard spelar in under sommaren medan han tar semester från sitt arbete på radiokanalen Star FM.

FOTO: TT

Annons