LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Rickard Olsson har gift sig med Giselle Esse Hyvönen

12 jun, 2020 
Rickard Olsson och Giselle
Tidigare Bingolotto-programledaren Rickard Olsson gifter sig under fredagen med sin stora kärlek Giselle Esse Hyvönen.
Bröllopet sändes live på Giselles Facebook, uppger Expressen.
Annons
Rickard Olssons nya hälsobeskedBrand logo
Rickard Olssons nya hälsobesked

I julas bekräftade den tidigare Bingolotto-programledaren Rickard Olsson att han träffat kärleken på nytt. Det är frisören Giselle Hyvönen, 42, som har tagit Rickard med storm efter att de träffades genom den gemensamma vännen Ann Söderlund.

– Jag har inte varit så här glad, lycklig och tillfreds på väldigt många år, har Rickard tidigare berättat för Hänt.

Giselle och Rickard gifte sig i smyg

Under fredagen gifte sig paret. Bröllopsplaneringen är något som Rickard och Giselle har hållit för sig själva. Men i torsdags publicerade Giselle en Instagram story med texten ”nedräkning älskling”, vilket förmodligen var en intern hint inför den stora dagen. Rickard och Giselle ska ha sänt bröllopet live på Giselles Facebook, uppger Expressen.

Rickard har tidigare berättat för Hänt om de starka känslorna han känner för Giselle. Han förklarade då att paret har samma sätt att se på livet och att de även har liknande framtidsdrömmar. De trivs båda bra som bonusföräldrar och Rickard erkände till och med att han saknar Giselle så fort han inte är med henne.

Annons

– Normalt sett så brukar man vilja ha egentid i ett förhållande men jag avskyr egentid i det här förhållandet. Jag vill bara vara tillsammans med henne, det har jag aldrig varit med om förut.

Framtidsplanerna i gemensamma hemmet

Giselle har sedan en tidigare relation två söner. Att få vara bonuspappa till dem är något som Rickard trivs otroligt bra med, då han själv inte har en son. Rickard, som har dottern Asta Olsson, har tidigare berättat för Hänt att det var en perfekt match eftersom att Giselle inte har någon dotter men nu fick sig en bonusdotter att ta hand om.

Inför sommaren var parets planer främst att komma i ordning i huset och bygga ut. Det gällde nämligen att det var snabba puckar så att hela familjen skulle kunna bo tillsammans. Men förutom renoveringen visar det sig nu att Rickard och Giselle även har haft fokus på att gifta sig.

Hänt har utan framgång sökt Rickard Olsson för en kommentar.

FOTO: Cornelia Nordström/EXP/TT, Cecilia Liljeton / TT

Annons