LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Ullared-Maritta och Lasse kan inte gifta sig – sorgliga anledningen

05 maj, 2024 
Linn Seipel
ullared maritta lars
Maritta Söderström är sedan ett par år tillbaka förlovad med sin Lars – men det verkar bli det längsta relationen kan gå.
För Hänt avslöjar Ullared-profilen den tråkiga anledningen bakom.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Hänts krönikör: Vi vill ha tillbaka Ullared nu!Brand logo
Hänts krönikör: Vi vill ha tillbaka Ullared nu!

Det var i realityserien Hemliga beundrare som Ullared-profilen Maritta Söderström, 80, tog modet till sig och bjöd ut Lasse Westerlund.

Honom hade hon fått upp ögonen för då de träffades på Gekås-varuhuset, och då de ganska snabbt bytte nummer med varandra. Senare visade sig att han gett henne fel nummer, men troligtvis inte med flit – om man ser till hur bra allt blev tillslut. Nu har de varit tillsammans i drygt fyra år och är förlovade.

Ullared-Maritta: Därför gifter jag mig inte med Lasse

Men längre än så verkar det inte gå för turturduvorna. De är särbos och verkar vilja ha det så. Och när det kommer till giftermål finns det en massa saker som sätter stopp, menar Maritta. Framförallt ekonomin.

Annons

– Nej, han har sitt och jag har mitt. Och sen kostar det ju en jävla massa pengar. Vi ska ha nytt körkort och nytt pass. Gud vet fan allt. Med min enkla pension så går det ju inte. Och på fredag åker vi till Burg, i Tyskland. Handlar lite ”gladvatten”, säger Maritta i en ny intervju med Hänt.

Maritta har tidigare varit öppen med att hon får drygt 14 000 i månaden på sin pension, vilket inte direkt innebär att man kan sprätta med pengarna hur som helst.

– Jag har inte fått mina skattepengar heller. Jag hoppas att jag får tillbaka dem i juni.

Pengaproblemen ställer till planerna med barn och barnbarn

Och om de inte kommer i juni kan det komma att bli ytterligare en smäll på Marittas redan hårt pressade ekonomi. Något som skulle göra Maritta ledsen eftersom hon gärna ville bjuda barn och barnbarn på en resa, för att fira födelsedagar.

– Jag tänker att de pengarna ska vi ha kul med tillsammans. Sedan vill jag till Böda Camping också och se hur de sköter sig där.

FOTO: SVT

Annons