LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Så mycket tjänar Ullared-Maritta – avslöjar chockerande summan

17 feb, 2024 
Ullared-Maritta Söderström är idag pensionerad. För Hänt berättar hon om sina inkomster och hur hon sparar pengar till resor.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Malin Gramer om snuskiga händelserna i Fråga Olle: ”Gangbang i en skogsglänta”Brand logo
Malin Gramer om snuskiga händelserna i Fråga Olle: ”Gangbang i en skogsglänta”

Ullared-profilen Maritta Söderström, 79, är idag pensionerad men fortsätter ändå att göra mindre jobb via sajten Memmo på sidan om. Memmo är en tjänst där kändisar som tv-profiler och artister tjänar pengar genom att skicka videohälsningar till sina fans.

Sajten har en hel del välkända ansikten, som Svenska Hollywoodfruar-ikonen Gunilla Persson, Youtube-profilen Joakim Lundell och även då Ullareds egna Maritta.

Så mycket tjänar Ullared-Maritta egentligen

När Hänt nu pratar med Maritta berättar hon om hur mycket hon tjänar.

– Ja, det är ju lite olika. Nu har jag Memmo och det får jag 90 kronor för. Det är ju lite olika priser per hälsningar beroende på om de vill ha express eller inte, säger hon och fortsätter:

Annons

– Förut var det en hel del, men nu kan det gå kanske två veckor utan att det kommer någon. Förra veckan var det en. Hittills den här veckan har det inte kommit en enda. Det är väldigt oberoende.

Bortsett från det får Maritta in pensionspengar varje månad.

– Nu har pensionen höjts till 14 000. Sen har jag ju fått in det där, 90 kronor på 14 dagar, så det blir lite extra.

Ullared-Maritta om ekonomin – äter bönor till middag

Har ni någon ny resa inplanerad då?

– Ja, jag har det! Vi åker nu 19:e mars till Kanarieöarna i två veckor.

Maritta gillar att resa och gör det gärna ofta. Men för att kunna fortsätta ha råd med den livsstilen drar hon istället in på annat, som bland annat hennes matvanor.

– Du vet jag köper ju det här rullarna med ärtsoppa och bruna bönor, det delar jag på två och får två måltider. Man får ju prioritera vad man vill, säger hon och fortsätter:

– Jag kan äta lite filmjölk en dag och koka lite gröt. Jag har inga dyra matvanor om man säger så. Det har jag inte. Jag gör en omelett och sådär. Då kan man ju spara in pengar till annat.

FOTO: Youtube

Annons