ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Därför vill Ullared-Maritta inte gifta sig med Lasse: ”Sunt förnuft”

25 jan, 2023 
Maritta Söderström och Lasse Westerholm
Ullared-profilen Maritta Söderström hittade sin stora kärlek Lasse Westerholm i tv.
Men gifta sig vill hon inte göra.
Nu berättar hon varför.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Gunnel och Marittas fasansfulla upptäckt påväg hem från Ullared – Se klippet härBrand logo
Gunnel och Marittas fasansfulla upptäckt påväg hem från Ullared – Se klippet här

Ullared-profilen Maritta Söderström, 78, har inte bara synts till i realityserien från varuhuset Gekås. Hon har också medverkat i dejtingprogrammet Hemliga beundrade där hon bjöd ut Lasse Westerholm som hon hade fått span på under ett besök på Ullared.

De fick upp ögonen för varandra direkt och bytte nummer – varför bjöd hon ut honom i tv kanske ni då undrar?

Maritta försökte nå Lasse i hopp om en träff men utan framgång. Det visade sig att han hade givit henne fel nummer och tre år gick innan Maritta plötsligt hörde hans namn.

– Jag var med min familj på Bingo och då kom det fram en karl som sa ”fan Lasse och jag pratade om dig igår”, ”Va?! fan jag trodde han va död”, sa jag då, berättar Maritta i Hemliga beundrare.

Därför vill inte Maritta gifta sig med särbon Lasse Westerholm

Efter dejten har relationen gått som på räls och paret lever det ljuva livet tillsammans som särbos. De åker gärna utomlands och njuter av tiden ihop.

Annons

– Det är så bra, vi spelar Alfapet och Yatzy och poker ibland. Så badar vi och åker runt, vi hyrde bil sist i två dagar, berättar Maritta för Hänt.

Men en sak är säker – de kommer inte att gifta sig. Det beslutet är Maritta mycket bestämd över och det finns flera anledningar till det. En eventuell förlovning har de inte heller pratat om.

– Vi har inte pratat om det. Men giftemål blir det inte, han har ju sin son och jag har mitt här hemma, säger hon och fortsätter:

– Sen har ju jag min änkepension och då blir jag ju av med den. Man får tänka med lite sunt förnuft. Vi har det ju bra ändå!

Därför vill varken Lasse eller Maritta flytta – berättar om oron

Livet som särbos trivs de båda bra med trots att Lasse gärna hade velat att Maritta flyttade hem till honom. Men Maritta menar att hon har allt sitt på hemmaplan och oron över vart hon skulle ta vägen ifall Lasse gick bort finns i bakhuvudet.

– Lasse vill att jag ska flytta ner men jag säger det att ”tänk om Lasse går bort, och han har ju en son som ska ärva så vart ska jag ta vägen då?” Och jag vill inte bo där han bor heller, berättar Maritta.

Båda verkar alltså trivas bra på sina respektive orter och det funkar bra att åka mellan varandra och Maritta tror att det kommer fortsätta så även framöver.

– Jag tror inte att han vill flytta upp hit heller, han har sitt där nere. Jag tror inte vi kommer flytta ihop i framtiden heller. Han va uppe hos mig här nyligen i sex dagar.

FOTO: Viaplay

Annons