ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Så träffade Ullared-Maritta Söderström pojkvännen Lasse Westerlund

27 apr, 2021 
Lasse Westerlund, Maritta Söderström
Ullared-Maritta Söderström blev ett välkänt ansikte för svenska folket efter sin och systern Gunnels medverkan i tv-programmet.
Men Maritta hittade inte bara massa härliga fynd på varuhuset – utan även kärleken.
Nu berättar tv-profilen för Hänt hur hon träffade pojkvännen Lasse Westerlund.
Annons
Sprickan mellan Ola-Conny Wallgren och Morgan Karlsson – berättar om verkliga relationenBrand logo
Sprickan mellan Ola-Conny Wallgren och Morgan Karlsson – berättar om verkliga relationen

Maritta Söderström och Gunnel Söderström slog igenom med dunder och brak när de bjöd på riktiga tokigheter i tv-programmet Ullared.

Under flera år har systrarna varit trogna stammisar på varuhuset utanför Falkenberg och det har blivit flera turer dit varje år. Men för något år sedan så kom bakslaget för systrarna – Gunnel hade drabbats av cancer.

Maritta har nyligen förklarat för Hänt att Gunnels situation ser kritisk ut, trots flertalet operationer. Så några fler tv-inspelningar för systrarna ser i nuläget inte ut att vara tänkbart.

– Ah, Gunnel kommer inte med vet du. Hon är för dålig för det skulle jag tro. Jag vet inte, men till 90 % tror jag inte hon kommer med, säger Maritta till Hänt.

Maritta fann kärleken på Ullared

Systrarna har hunnit med en hel del under deras tid som Ullared-profiler. Faktum är att de har haft väldigt roligt under årens lopp och det har varit många glädjestunder.

Annons

– Vi har haft mycket roligt faktiskt. Och folk kommer fortfarande ihåg oss, de kommer fram och hälsar och frågar om att få ta kort, säger Maritta.

Maritta har med andra ord skapat sig en hel del oförglömliga minnen från Ullared. Faktum är att hon till och med träffat kärleken där, och det är hela fem år sedan hon och Lasse Westerlund träffades för första gången.

Lasse Westerlund
Lasse var Marittas hemliga beundrare.

Då fattade de båda tycke för varandra och utbytte nummer. Men när Maritta skulle ringa upp Lasse så svarade han inte, det visade sig att han hade nämligen råkat ge ut fel nummer. Nu berättar Maritta för Hänt om hur det gick till när hon och Lasse plötsligt fick kontakt tre år senare.

– Jag var med min familj på Bingo och då kom det fram en karl som sa ”fan Lasse och jag pratade om dig igår”, ”Va?! fan jag trodde han va död”, sa jag då, berättar Maritta.

Annons

Därför lever Maritta och Lasse som särbor

Sedan dess har kärleken mellan dem blomstrat och det var efter att Maritta ställde upp i tv-programmet Hemliga beundrare, som de blev ett par på riktigt.

Att Maritta och Lasse funnit kärleken i varandra står det med andra ord inga tvivel om. Maritta berättar dock att Lasse ibland behöver en paus från henne och att de därför lever som särbor.

– Nej fan han måste få vila öronen från mig då och då. Jag är där 14 dagar till tre veckor, sen åker jag hem så han får vila, förklarar Maritta och fortsätter:

– Vi är särbo säger vi. Men vi trivs tillsammans. Vi har många gemensamma intressen, vi tycker om att måla, vi tycker om att ut och åka.

Upplägget verkar alltså funka mycket bra för paret och Maritta är väl medveten om sitt pratsamma sätt.

– Det är ju jag som kacklar. Det är lite jobbigt när han är van att varit ensam vet du, säger Maritta Söderström och skrattar.

FOTO: Viaplay

Annons