Ullared-Marittas tunga besked med kärleken Lasse Westerlund – därför splittras de

Lasse Westerlund och Maritta Söderström i Hemliga beundrare

Ullared-profilen Maritta Söderström hittade sin stora kärlek på Gekås varuhus.
De har nu varit ett par i två års tid.
Nu berättar hon om splittringen från sin särbo.
Ullared-Morgan om kärleken: ”Någon enkel”
0:46

Efter reklamen: Ullared-Morgan om kärleken: ”Någon enkel”

(0:46)

Slå på ljud

Maritta Söderström, 78, blev känd för svenska folket när hon dök upp i realityserien Ullared tillsammans med sin syster Gunnel Hyvönen, 76.

Duon som ofta besökte det enorma varuhuset Gekås blev snabbt stora favoriter hos tittarna och trots att programmet inte spelats in sedan 2019 så är de båda väl ihågkomna.

Men tittarna är inte de enda som Maritta har lyckats charma. Hon kunde nämligen 2020 avslöja att hon funnit kärleken i Lasse Westerlund. Men i en intervju med Hänt kunde hon nyligen avslöja att paret nu splittras. Det är nämligen julen som kommer att firas på varsitt håll för Maritta och Lasse.

– Jag åker hem till mig och Lasse åker väl hem till sig. Så kanske han kommer upp till mig på nyår, säger Maritta till Hänt.

Därför lever paret som särbos – behöver tid ifrån varandra

Det är inga tvivel om att relationen blomstrar mellan Maritta och Lasse – däremot har paret valt att leva som särbos. Maritta har tidigare berättat för Hänt att anledningen är att de behöver ha tid ifrån varandra emellanåt.

– Nej fan han måste få vila öronen från mig då och då. Jag är där 14 dagar till tre veckor, sen åker jag hem så han får vila, förklarar Maritta och fortsätter:

– Vi är särbo säger vi. Men vi trivs tillsammans. Vi har många gemensamma intressen, vi tycker om att måla, vi tycker om att ut och åka.

Så blev Maritta Söderström och Lasse Westerlund ett par

Paret verkar minst sagt ha det bra tillsammans och ska i skrivande stund snart lämna Sverige för en två veckor lång semester på Kanarieöarna.

Men vägen till kärlek var inte helt spikrak för paret.

De träffades första gången när de båda besökte Gekås i Ullared och fattade direkt ett tycke för varandra och bytte nummer. Men Lasse hade av misstag givit Maritta fel nummer vilket resulterade i att kontakten stannade upp.

Tre år gick utan att de hörde av – det gick till den grad att Maritta trodde att Lasse var död.

– Jag var med min familj på Bingo och då kom det fram en karl som sa ”fan Lasse och jag pratade om dig igår”, ”Va?! fan jag trodde han va död”, sa jag då, berättar Maritta i Hemliga beundrare.

Maritta tog sedan tjuren vid hornen och bjöd ut Lasse i dejtingprogrammet Hemliga beundrare och på den vägen är det.

FOTO: Viaplay

FRÅN FÖRSTASIDAN