LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Därför säljs inte Christina Schollin och Hans Wahlgrens hus – källan avslöjar

06 maj, 2024 
Hedvig Tärnholm
Christina Schollin och Hans Wahlgren
Christina Schollins hus i Spanien har fortfarande inte fått någon ny ägare.
Hänt har pratat med en mäklare i Marbella som ger sin syn på försäljningen.
– Är inte lika attraktivt, säger mäklaren till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Christina Schollin säljer huset: ”Läge nu”Brand logo
Christina Schollin säljer huset: ”Läge nu”

Efter att ha kallat det sin spanska oas i över två decennier, har Christina Schollin och Hans Wahlgren tagit det stora steget att sälja sitt älskade Casa Angel i Nerja – södra Spanien.

För Schollin var det en känsla av lättnad att äntligen ha tagit beslutet.

– Det är jätteskönt, äntligen så har vi beslutat oss, sa hon till Expressen om försäljningen.

Men än så länge har huset inte funnit någon ny ägare och Hänt har försökt ta reda på varför.

Därför säljs inte Christina Schollins hus

Efter att ha haft sitt hem i 23 år, har Christina och Hans skapat otaliga minnen i sitt spanska tillhåll. Att vara nära sin dotter Pernillas hus i Marbella har varit en extra bonus. Men trots de varma minnena och den bekväma tillvaron har tanken på förändring funnits i luften. Redan förra året låg Casa Angel ute till försäljning, men plockades ned igen efter en tid ute på marknaden.

Annons

– Vi var ju på gång att sälja ett tag men då var det inte rätt läge, berättade hon för Expressen.

Nu är huset åter till försäljningen men har inte funnit någon ny ägare. Hänt har pratat med en mäklare som arbetar i Marbella, och han ger en möjlig förklaring på varför huset inte blivit sålt än.

– Här nere kan ett objekt ligga ute i ett år. När man lägger ut ett hus till salu så tar det några veckor för marknaden och alla mäklare, för alla kan ju sälja alla objekt här och då tar det en liten stund innan folk får upp ögonen för objekten, säger mäklaren och fortsätter:

– Har det bara legat ute någon månad är det fortfarande rätt ungt. Hade det legat ute ett år hade jag nog sagt: ”Ja det är nog överprisat”.

Priset för Christina Schollins hus: ”Mycket billigare”

Utgångspriset för Casa Angel ligger på 349 000 euro, vilket motsvarar nästan fyra miljoner svenska kronor. Men prissättningen verkar ligga i linje med bostadsmarknaden i Nerja.

– Nerja är inte lika attraktivt som Costa del sol och det är helt andra priser. Det är mycket billigare där uppe än vad det är här. Det är lite mer ett pensionärstillhåll. Men det låter som ett ganska bra pris, men det är nog mer bara att det fortfarande är ganska ungt på marknaden, förklarar mäklaren.

FOTO: TT / Instagram

Annons