Bloggerskan Julie tröttnade på kroppsidealen – nu visar hon upp sin mammamage

Bloggerskan Julie Bhosale tröttnade på kroppsidealen. Efter att ha fött två barn så visste hon att reklamen oftast ljuger – och beslutade sig för att visa upp hur en vanlig mammamage ser ut. Egentligen.

Det är på sin blogg som Julie Bhosale sätter sig emot de rådande kroppsidealen. Hon skriver om hur det måste vara jättehärligt för Kate Middleton och de andra kändisarna att få en fit kropp strax efter att de fött – men att det långt ifrån är så för alla andra kvinnor.

“För de flesta av oss förändras kroppen, och den förändras mycket. Det är läskigt, det är jobbigt, och det kan rentav vara äckligt – men det är också verkligt och helt normalt”, skriver Julie.

Final

Julie Bhosales kropp och hur den förändrades – 24 timmar efter födseln och 14 veckor senare. Via: Juliebhosale.com

I ett försök att normalisera den “vanliga” mammakroppen har Julie Bhosale, bosatt i Nya Zeeland, publicerat bilder på hur hennes kropp förändrats från att hon födde sin yngsta son i januari till ett par månader senare.

“Innan jag fick barn kunde jag springa maratonlopp bara för att det var kul – nu kunde jag knappt gå ut till postlådan, än mindre plocka upp min 2-årige son”, fortsätter hon på bloggen.

Julie när hon är gravid i 37:e veckan samt 24 timmar efter födseln.

Två dagar efter nedkomsten.

En vecka efter födseln.

Två veckor efter födseln.

Tio veckor efter födseln.

Fjorton veckor efter födseln.

Julie skriver om att det här är något som händer många – kändisarna och modellerna är undantagen. Och vad man framför allt ska fokusera på:

“Du är vacker, du är fantastisk – du är en mamma.”

Andra läser också:

Paret har inte sett varandra på 20 år – den vackra återföreningen får oss att gråta

Så här går det när två unga killar håller hand med varandra i Moskva

Här överraskar han sin pappa med ett nytt hus – varning för gråtfest!

SENASTE NYTT!