9 klappar du mycket hellre vill ha än Årets julklapp

9 klappar du mycket hellre vill ha än Årets julklapp

Årets julklapp blev det mindre sexiga aktivitetsbandet. Därför bestämde vi oss för att hitta på några andra, roligare, bandklappar. Håll till godo!

Och Årets julklapp blev – ett aktivitetsarmband. Ärligt talat – hur roligt var det?

Hänt ger dig några julklappstips och listar 9 bandklappar du mycket hellre vill ha än ett trist aktivitetsarmband.

Åkband

bergochdal

Man får en betydligt mer händelserik aktivitet med ett åkband på ett nöjesfält. Inget för de som lätt blir illamående dock.

Rock Band 3

guitar hero

Vi pratar om tv-spelet där du tillsammans med familj och vänner kan leka rockband. En betydligt roligare aktivitet på julaftonskvällen än armbandet som du bara kan pilla på i din ensamhet.

Hårband

hair

Hår i ansiktet och hår överallt – det är en pina. Med ett enkelt hårband kan du lösa biffen och du slipper bli kittlad i ansiktet av envetna hårstrån som ditt aktivitetsband inte gör någonting åt.

Electric Banana Band

ElectricBananaBand

Nog skulle Trazan och Banarne förgylla julaftonskvällen betydligt bättre än aktivitetsbandet? Få banankontakt och skriv om önskelistan nu.

Bandana

bandan

Oavsett om du är down with the shit eller inte så bör du lysa upp om du öppnar en klapp med en bandana. De kommer i alla former och mönster och har många användningsområden. En höjdarklapp helt enkelt.

Bandage

Bandage

Vid skada, Halloween eller maskerad – ett bandage kommer du ha mycket större nytta av än ett aktivitetsband. Vi menar, kan det senare både rädda liv och en outfitkris? Nej, just det.

Kasettband

Kasett

Sätt bergsprängaren på axeln och ta ditt nyöppnade kasettband som du nu förvandlat till ett blandband. Resultatet? Du blir julens absolut coolaste.

Pojkband

Boyband

Vi vet inte vilka möjligheter det finns att verkligen skänka bort ett pojkband men finns några lokala gossar tillgängliga så kommer du får det bra mycket mysigare med dem än med ett aktivitetsband.

Bandit

bandit

Har du tur kan han vara riktigt snygg. Typ Johnny Depp.

Fler roliga listor:

Världens 15 bästa fotobombs

Därför får du pansarpung och 7 andra konstiga kroppsfunktioner

De 30 bästa sakerna som någonsin kan hända dig

28 selfies som inte bord existera

FRÅN FÖRSTASIDAN