LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Alla ser samma sak i bilderna med Tilde – detaljen upprör: ”Varför?”

04 maj, 2024 
Linn Seipel
tilde de paula efter fem
Tilde de Paula Eby är en av Sveriges mest uppskattade programledare – men det är en sak som nu flera Efter fem-tittare stör sig på...
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här strålar Tilde De Paula med dottern Naemi BjuhrBrand logo
Här strålar Tilde De Paula med dottern Naemi Bjuhr

Tilde de Paula, 51, är en av Sveriges mest omtyckta programledare. Hon har synts i flera av TV4:s största program och sändningar – men på senaste framförallt i spetsen på Efter fem.

Men hon är inte ensam om att göra programmet. Tilde får hjälp att ratta skutan tillsammans med sina kollegor Axel Pileby, 37, Anna Brolin, 43, Henrik Alsterdal, 44, Maximilian Artell, 32, och Alexandra Letterfors, 34.

Tittarnas kritik mot Tilde de Paula Eby: ”Låt dom andra också...”

Men nu är det flera tittare som ryter ifrån. De tycker nämligen att Tilde inte släpper fram dem, utan stjäl rampljuset själv.

Detta visar sig på Efter fems officiella Instagram-konto där de lägger upp bilder på vilka som är programledare varje dag. På flera av de senaste bilderna då det är Tildes dag, stör sig nu flera på att hon ”alltid” ska stå längst fram, med kollegorna bakom sig...

Annons

”Hon ska stå i centrum hela tiden. Låt dom andra också vara programledare. Det skulle varit så bra”, skriver en tittare.

”Som VANLIGT, TILDE i blickpunkten”, utbrister en annan.

Programledarekollegan Anna Brolin hyllas i sammanhanget

”Man kan ju fråga sig varför Tilde ska stå längst fram, alltid, på en närbild. Ni är ett team, där är Anna Brolin ett föredöme.”, skriver en annan som anmärker på att på hennes dagar så står hon minsann bredvid sina kollegor i större utsträckning på bilderna som läggs ut socialt.

Men det är inte lätt att göra alla nöjda, för inte länge sedan var Anna Brolin i hetluften hos tittarna för ett annat beteende i rutan.

De är dock inte bara kritiska röster, utan flera uttrycker såklart hur mycket de uppskattar Tilde. Vissa ger sig till och med in i diskussionen för att ta hennes parti.

”Hur kan vuxna människor sitta och trycka ner en människa och ständigt kritisera någon? Jag menar att alla klagar på alllllt tilde gör, säger vad hon har på sig osv. Ge er tänk på hur tilde kan känna när hon läser vad ni skriver väx upp. Antingen så tittar ni på efter fem när hon är med eller inte men skriv inte elakt bara för det.”, svarar exempelvis en upprörd tittare.

FOTO: Instagram/TV4

Annons