Behövde par till parmiddag – la ut annons på Blocket

Parmiddag, formell smokingbjudning eller en tequiladränkt bläcka marinerad i champagne där du helt enkelt glömmer bort hela nyårsaftonen? Har du inga planer än så kommer kanske lösningen här.

Hur ska du fira nyår? Och vilka ska du fira med? Ett problem många stöter på. Men det finns knep för att slippa ringa runt till hela bekantskapskretsen för att bara få ett nej.

Nyligen dök en annorlunda på Blocket upp med rubriken ” Vill ni fira nyår med oss?”. Är du i ett förhållande och vill gå på parmiddag. Då vill paret Therése Ädling, 28, och Christopher Svensson, 31, nämligen fira nyår med dig.

Vi är ett par i 30-årsåldern som varken har lyckats hitta en passande nyårsresa eller en lockande fest, och nu har vi beslutat att ta saken i egna händer och testa något helt nytt…!  Vår förhoppning är att finna två andra par i åldern 20 till 40 år som, liksom vi, skulle vilja göra något annorlunda detta år och som är tillräckligt spontana för att våga fira nyår tillsammans med fyra (förhoppningsvis) nyfunna vänner.

Skdfhf Annons

Trots att annonsen började som ett skämt hade Therése svårt att släppa idén och bestämde sig för att göra slag i saken.

– Vi äter middag med våra vänner nästan varje helg och kände att på nyår vill vi göra något annat, även om våra vänner är helt fantastiska. Det är inte så lätt att träffa nya människor i Stockholm. Vi hoppas att någon ska våga svara. Att någon vågar vara lika spontana som vi. Att lära känna nya människor är ju det roligaste som finns. Det kan bli en flopp, men tänk om det också blir jättelycka, säger Therése till Aftonbladet.

För den som får för sig något annat med annonsen handlar det bara om ett oskyldigt nyårsfirande i goda vänners lag.

Skicka ett litet mail där ni berättar något om er själva så kanske vi firar det häftigaste nyåret någonsin tillsammans…!

SENASTE NYTT!