9 saker du känner igen om du är tjej och tränar mycket

9 saker du känner igen om du är tjej och tränar mycket

Svämmar ditt Instagram-flöde över av inspirerande träningsbilder, är du stamkund i sportbutiken och får du ständigt höra att du tränar "för mycket”? Då kommer du nog känna igen dig i följande punkter.

1. Sportbagen före handväskan

Trots att du älskar fina väskor är det oftast sportbagen som får agera din ständiga följeslagare. Hur skulle du annars få plats med alla dina träningsprylar, kläder och skor?

2. Du Insta-knarkar träningskonton

Du följer så många inspirerande Instagram-konton att dessa foton ständigt tar över ditt flöde. Det här gör att du missar en majoritet av dina vänners bilder…

3. Hästsvansen är ditt signum

Eftersom du varken har tid eller ork att styla håret slutar det oftast med att du rafsar ihop det i en hästsvans, men det gör ingenting. Frisyren skulle ändå bli förstörd efter ett träningspass. Ditt hår i nacken är för övrigt kortare än resterande svall, en effekt av att det skavts av efter den ständiga hästsvansen samt skivstången.

4. Du skulle aldrig kunna bli handmodell

Lena och fina händer är ett minne blott och allt lyftande och hängande har satt sina spår. Samma sak med välmanikyrerade naglar.

5. Blåmärken är din vardag

Sår på smalbenen, blåmärken på knäna och armarna är din permanenta kamouflage.

6. Du är stamkund i sportbutiken

Du är alltid på jakt efter de där perfekta träningstajtsen. Än har du inte hittat dem, men du ger inte upp och en stor del av lönen spenderar du hos sportkedjorna.

7. Du äger fler sporttoppar än vanliga behåar

Det är inte så konstigt eftersom du avverkar dem på löpande band. Sporttoppar är dessutom roligare att shoppa än vanliga bysthållare.

8. Du är ständigt hungrig

Regelbundna måltider plus flera mellanmål är livsviktigt för ditt välmående och till mångas förvåning äter du som tre matglada karlar.

9. Du tränar ”alltid”

Många av dina vänner tycker att du är tråkig som ”alltid tränar” och de är inte alls pigga på att umgås på gymmet.

FRÅN FÖRSTASIDAN