LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Christian Bauer kritiseras – tittarna rasar efter händelsen: ’’Åkt räkmacka’’

01 maj, 2024 
Pernilla Wahlgrens make Christian Bauer ställde nyligen upp i Fångarna på fortet – något som väckt ilska hos vissa tittare.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här dyker Christian Bauers döttrar upp på röda mattan: ”Nervös”Brand logo
Här dyker Christian Bauers döttrar upp på röda mattan: ”Nervös”

Fångarna på fortet är ett av TV4:s omtyckta familjeprogram, som har sänts i över 30 år! I vanlig ordning är det programledarna Gunde Svan och Agneta Sjödin som styr skutan på slottet.

I det senaste avsnittet fick vi bland andra se Pernilla Wahlgrens make Christian Bauer, 58, medverka i programmet och ta sig an utmaningarna. Men alla tittare var inte helt nöjda med deltagandet.

Tittarnas ilska mot Christian Bauer

Vissa anser nämligen att Christian inte ”gjort sig känd för någonting särskilt” och därför inte förtjänat platsen i programmet. I TV4:s egna kommentarsfält uttrycker tittarna sitt missnöje.

”Är det nu ni börjar släppa in okända personer?”, skriver en tittare.

”Så nu är en svensson med för att han dejtar en kändis?”, skriver en annan.

Annons

”Hejar på Daniel och Jessica endast…. Varför ta med någon som inte gjort sig känd på egen hand utan åkt räkmacka in i eliten…”, skriver en tredje.

Men självklart är det även flera i kommentarsfältet som hejar på lag röd!

Pernilla Wahlgren om maken Christian Bauers medverkan i Fångarna på fortet

Men vad tycker då Pernilla själv om makens medverkande? I podcasten Wahlgren & Wistam berättar hon.

– Jag har ju inte sett Fångarna på fortet heller som min kära man Christian Bauer var med i. Det måste jag faktiskt göra, för det är ju också ett program som du och jag har varit med i väldigt många gånger. Nu känner man att man har gjort det där. Verkligen. Men Christian var glad, säger Pernilla och fortsätter:

– Jag fattar, det var som Jessica när hon fick frågan, det har ju varit en dröm. Det har säkert varit en dröm för många som inte är offentliga personer att få göra en sådan där grej. Få komma till liksom Fort Boyeurd. Som ligger mitt ute i havet i Frankrike och få uppleva de på plats med de här småväxta killarna som springer runt.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons