LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Pernilla Wahlgrens oväntade utspel om Christians medverkan i Fångarna på fortet

27 apr, 2024 
Linn Seipel
Pernilla Wahlgren Christian Bauer
Christian Bauer kämpade på tappert under lördagens Fångarna på fortet – något Pernilla Wahlgren varit med i många gånger förr.
Nu säger hon sitt om makens medverkan...
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här dyker Christian Bauers döttrar upp på röda mattan: ”Nervös”Brand logo
Här dyker Christian Bauers döttrar upp på röda mattan: ”Nervös”

Pernilla Wahlgren, 56, och Christian Bauer, 58, gifte sig i vintras och kärleken verkar sprudla. Men de har väldigt olika liv – och bakgrund. Något Pernilla nu verkligen slår fast det senaste avsnittet av podcasten Wahlgren & Wistam, som hon har tillsammans med vännen och kollegan Sofia Wistam, 56.

Podduon pratar om Sofias medverkan i Doobidoo, som Pernilla menar att hon verkligen ser fram emot att se. Då kommer hon på att hon också helt missat makens medverkan i TV4-klassikern Fångarna på fortet, som sändes linjärt under lördagskvällen.

Pernilla Wahlgren om maken Christian Bauers medverkan i Fångarna på fortet

– Jag har ju inte sett Fångarna på fortet heller som min kära man Christian Bauer var med i. Det måste jag faktiskt göra, för det är ju också ett program som du och jag har varit med i väldigt många gånger. Nu känner man att man har gjort det där. Verkligen. Men Christian var glad, säger Pernilla och fortsätter att utveckla sitt resonemang:

Annons

– Jag fattar, det var som Jessica [Andersson, reds anm] när hon fick frågan, det har ju varit en dröm. Det har säkert varit en dröm för många som inte är offentliga personer att få göra en sådan där grej. Få komma till liksom Fort Boyeurd. Som ligger mitt ute i havet i Frankrike och få uppleva de på plats med de här småväxta killarna som springer runt.

Christian Bauer kommer ju till skillnad från Pernilla inte från en kändisfamilj och har inte vuxit upp i rampljuset på samma sätt som henne. Alla dessa upplevelser hon är van vid – blir ju som nya för maken.

– Jag var ju med i första säsongen. Jag fattade ingenting, vad är det här! Det är ju faktiskt en upplevelse att ha fått göra det. Jag tror att Christian har haft jättekul, så jag ska faktiskt titta på hans program, säger Pernilla fortsatt i podden.

FOTO: Hans Shimoda/TT, Discovery+

Annons