LÄS MER:Exklusivt på HäntKändisintervjuer du vill seNyhetsmorgonPernilla WahlgrenAllsång på SkansenÅrets sommarpratareSigge EklundJohanna Nordström

Tuva Novotny

Tuva Novotny är en svensk skådespelerska och regissör som har en framgångsrik internationell karriär. Hon föddes 21 december 1979 i Stockholm, men växte upp i Åmot, Värmland. Redan 1996, när hon var 17, syntes hon på tv i program som Bullen och Skilda världar. Sedan dess har hon medverkat i många filmer och produktioner i Sverige och internationellt, bland andra Smala Sussie, Bröllopsfotografen och Eat Pray Love. Som regissör debuterade hon i den norska serien Dag. 2003 flyttade hon till Köpenhamn där hon länge bodde tillsammans med sin exmake och sin dotter som föddes 2007. 2022 blev det känt att Novotny och Alexander Skarsgård är ett par och har ett barn tillsammans. Här kan du läsa allt om den framgångsrika skådespelerskan med nyheter och uppdateringar om nya projekt, familj och mycket mer!
 ...Läs mer

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons