LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Alexander Skarsgård har köpt hus med Tuva Novotny – så mycket kostar lyxvillan

17 mar, 2024 
Alexander Skarsgård och Tuva Novotny har barn tillsammans. Nu har de även slagit till på stort – och köpt ett hus i Stockholm skärgård!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Edvin Rydings hyllning till Tuva Novotny: ”Tuva är underbar”Brand logo
Edvin Rydings hyllning till Tuva Novotny: ”Tuva är underbar”

Tuva Novotny, 44, och Alexander Skarsgård, 47, var länge hemliga med sin relation. Våren 2022 bekräftade Tuva plötsligt att hon var gravid och spekulationerna drog snabbt igång om att Alexander skulle bli pappa för första gången.

Efter detta dök det upp bilder på Alexander, Tuva och barnet men det dröjde ytterligare innan de bekräftade sin familjelycka. Idag vet vi att paret har barn ihop.

Nu har de svenska Hollywoodstjärnorna slagit till på ett lyxigt hus ute i Stockholm skärgård, vilket Nu i Österåker var först med att berätta.

Alexander Skarsgård och Tuva Novotny har köpt hus ihop

Det rör sig om en strandtomt på hela 2 855 kvadratmeter. Fastigheten ligger precis vid vattnet och är väldigt privat.

Annons

– Det är säkert en kilometer till närmsta granne, väldigt fint bevarat, har mäklaren Camilla Eklund sagt till tidningen.

Utgångspriset var sex miljoner kronor, men prislappen steg till drygt 8,5 miljoner kronor efter en intensiv budgivning.

Alexander Skarsgård och Tuva Novotnys renoveringsplaner i nya huset

Paret har dessutom ansökt om bygglov till huset. I ett skissunderlag som de lämnat in står det:

”På tomten står i dag ett torp från år 1850 som utgör huvudbyggnad. Därtill två sjöbodar nere vid vattnet samt en friggebod och en snickarbod i anslutning till torpet. Vi önskar komplettera fastigheten med en ny huvudbyggnad med en BYA (byggnadsarea, reds anm) om ca 90 kvm.”, skriver de och fortsätter:

”För att skapa samhörighet mellan de olika husen på tomten vill vi måla fasaderna i falu rödfärg men ge huset ett eget och samtida uttryck genom till exempel detaljering och fönsterpartier”

FOTO: Henrik Montgomery/TT , Matt Baron/BEI/Shutterstock

Annons