LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Tuva Novotny och Alexander Skarsgårds beslut för sonen – okända uppgörelsen

15 apr, 2024 
Tuva Novotny är aktuell med filmen Allt och Eva, som hon spelade in då hon egentligen skulle vara mammaledig. Nu berättar hon om beslutet.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Edvin Rydings hyllning till Tuva Novotny: ”Tuva är underbar”Brand logo
Edvin Rydings hyllning till Tuva Novotny: ”Tuva är underbar”

Skådespelerskan Tuva Novotny, 44, är aktuell i den nya svensk-danska tv-serien Allt och Eva, ihop med bland andra folkkära Sissela Kyle, 67.

Tuva Novotny om vändningen efter förlossningen

Tuva, som spelar huvudrollen i serien, spelade in den under tiden som hon egentligen skulle vara mammaledig. Programledaren Jenny Alversjö undrar hur det kom sig att hon tackade ja.

– Berätta vad det var som avgjorde det för dig Tuva, för du hade ju precis blivit mamma igen och skulle vara lite ledig?, frågar hon.

– När jag läste manuset så kände jag en lättnadens suck över att det uppenbarligen hade tagits tid att färdiggöra, förklarar Tuva och fortsätter:

Annons

– Det saknar jag ofta. Så det var det som var avgörande. Det var så genomarbetat, kärleksfullt och noggrant skrivet manus.

Tuva Novotny och Alexander Skarsgårds bebislycka

Det var alltså våren 2022 som skådespelerskan plötsligt bekräftade att hon var gravid. Det dröjde inte länge tills spekulationerna drog igång, och många trodde att Alexander Skarsgård skulle bli pappa för första gången.

Men det dröjde ända till mars 2023 till det att Alexander för allra första gången bekräftade ryktena.

– Det känns bra. Vi har en son som är åtta månader nu. Det går bra även om det är ganska ovant, sa Hollywood-stjärnan till Aftonbladet då.

FOTO: TT / TV4Play

Annons