ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Ann Söderlund: Så träffades Tuva Novotny och Alexander Skarsgård

08 nov, 2023 
TUVA NOVOTNY, ALEXANDER SKARSGÅRD, ANN SÖDERLUND
Ann Söderlund och vännen Sanna Lundell driver podden Inte din morsa. Duon avslöjade att Alexander Skarsgård och Tuva Novotny är ett par.
Nu berättar Ann mer om relationsavslöjandet för Hänt.
– Det var så roligt när hon bara; ”nu ska vi ha barn och sådär, vi har ju varit ihop i fem år nu”.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Därför försvinner Sanna Lundell – berättar om beslutetBrand logo
Därför försvinner Sanna Lundell – berättar om beslutet

Ann Söderlund, 51, är aktuell i den nya säsongen av Good luck guys, ett program där kändisar sätts på prov i vildmarken. De måste klara sig helt på egen hand och samtidigt genomföra tävlingar.

– Jag tackade ja för att jag tycker att det är väldigt roligt med sådana här äventyr och nu passade det ju ganska bra, såhär lite nyskild. Och så fick jag ju ha med mig en kompis. Så då skulle jag ju ha med mig Sanna Lundell då för vi skulle vara de här "gammel-mammorna", säger Ann Söderlund till Hänt.

Men Sanna Lundell kunde inte.

– Hennes häst skulle föda. Hon försökte på olika sätt, men det var ju liksom hennes älskade häst Ninna som skulle föda. Hon visste liksom att hon skulle föda någon gång där och det skulle vara tv-bevakning. Då kände jag bara "nej jag vill ha någon som är på gång". Det är ju som att hennes barn skulle föda typ.

Annons

Så då blev det istället Anns kompis Fi Lindfors. Good Luck Guys har premiär på Prime Video nu på fredag, den 10 november.

Ann Söderlund är aktuell i Good Luck Guys

Avslöjandet om Alexander Skarsgård och Tuva Novotny

Att det egentligen skulle vara Ann och Sanna som skulle vara med i Good luck guys är ingen slump. De är nämligen bästa vänner och tillsammans driver de podden Inte din morsa. Bland annat avslöjade duon att Alexander Skarsgård, 47, och Tuva Novotny, 43, är ett par.

– Det är ändå så roligt att vi har pratat om det flera gånger att de är ett par, att de har varit det i flera år och de är typ två av våra största internationella kändisar och ingen skriver om det. Jag tycker att det är så märkligt, sa Ann i podden när hon avslöjade det i februari 2022.

Annons

När Hänt pratar med Ann tycker hon att situationen fortfarande är lustig eftersom alla verkade veta. Alla förutom pressen!

– Jag tänker alltid "men gud vet inte folk sådant här?". Men det är ju roligt, nu känner ju vi Tuva liksom och hon säger alltid "men vi har ju aldrig varit hemliga, vi har aldrig försökt dölja något".

Ann Söderlund om Tuvas och Alex relation

Ann berättar mer om hur hon och Sanna Lundell egentligen känner Tuva. Hon medger också om hur lustigt det var när Tuva berättade att hon var gravid.

– Micke och Tuva har ju jobbat lite ihop med filmer och sådär. Men det var så roligt när hon bara; ”nu ska vi ha barn och sådär, vi har ju varit ihop i fem år nu” och jag bara såhär ”är det verkligen fem år?” och både hon och jag var liksom såhär att "men gud man har aldrig sett någon skriva någonting". Det är så sjukt, säger Ann.

Hur träffades de egentligen?

– De var ju ett gäng där som liksom åkte till LA för åtta år sedan. Det var ju med Fares Fares, Alex, och han från Ondskan, Andreas Wilson. De var ju liksom ett gäng som skulle dit och liksom "make it big i USA" och det gjorde ju Alex och Fares. Så de träffades ju i Los Angeles.

Alexander och Tuva

FOTO: TT

Annons