BreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreaking
LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Alexander Skarsgård och Tuva Novotny sägs vara ett par

23 feb, 2022 
AvEmelie Tholin
Tuva och Alexander
Sveriges hemligaste kärlekspar är Tuva Novotny och Alexander Skarsgård.
I flera år ska de ha varit tillsammans, det avslöjar Sanna Lundell. Är det Sveriges bäst bevarade hemlighet?
Annons
Gustaf Skarsgårds oväntade möte med Julia FranzénBrand logo
Gustaf Skarsgårds oväntade möte med Julia Franzén

Alla har vetat om romansen – alla utom pressen! Så lät det i alla fall när Sanna Lundell och Ann Söderlund diskuterade kärleksparet öppet häromveckan.

– Det är ändå så roligt att vi har pratat om det flera gånger att de är ett par, att de har varit det i flera år och de är typ två av våra största internationella kändisar och ingen skriver om det. Jag tycker att det är så märkligt, säger Ann Söderlund i det senaste avsnittet av podcasten.

Söderlund hävdar vidare att Tuva Novotny ska ha bekräftat relationen för henne under inspelningen av SVT-succén Bonusfamiljen som de båda spelar i.

– När jag spelade in min miniroll i Bonusfamiljen så pratade jag med Tuva om det där och hon sa: “Jag vet inte varför det är så, vi har varit tillsammans i många år”.

Annons

Sågs tillsammans 2019

Redan 2019 skrev tidningen BLT att Alexander Skarsgård och Tuva Novotny synts tillsammans på Ica i Aspö i Karlskrona i juli månad. Tuva har alltid varit förtegen om sitt privatliv. Hon ratar även sociala medier och går sällan på premiärer.

– Jag är för påverkbar, förklarar hon.

För att hålla fokus använder hon sig av yoga. Novotny, som slog igenom på 90-talet i TV4:s Skilda världar, flyttade från Sverige till Köpenhamn 2003, och har sedan dess synts i produktioner utanför Sverige. Hon har barn med danske äventyraren Nicolai Bjerrum Lersbryggen, men efter den kärlekskraschen träffade hon en norrman. Men nu är hon tillbaka på ruta ett – med en svensk.

Tuva Novotnys karriär

De senaste åren har Novotny setts i den svenska filmen om Björn Borg, men även spelat i norska storfilmen Kungens val, tv-serien Nobel och danska filmen Kriget, som också den handlar om skandinaviska soldater i Afghanistan.

– Rollen i “Nobel” fick jag nog för att jag pratar flytande norska, jag är ju uppväxt i Värmland nära norska gränsen och har levt med en norsk man i flera år – och jag tror jag befann mig i ett lyckosamt läge där de behövde lite nya ansikten, har hon berättat.

FOTO: Charlotte Brunzell/TT, Jordan Strauss / INVISION / TT

Annons