Alexander Skarsgård och Tuva Novotny sägs vara ett par

Tuva och Alexander
Breaking

Sveriges hemligaste kärlekspar är Tuva Novotny och Alexander Skarsgård.
I flera år ska de ha varit tillsammans, det avslöjar Sanna Lundell. Är det Sveriges bäst bevarade hemlighet?
0:40

Efter reklamen: Gustaf Skarsgårds oväntade möte med Julia Franzén

(0:40)

Alla har vetat om romansen – alla utom pressen! Så lät det i alla fall när Sanna Lundell och Ann Söderlund diskuterade kärleksparet öppet häromveckan.

– Det är ändå så roligt att vi har pratat om det flera gånger att de är ett par, att de har varit det i flera år och de är typ två av våra största internationella kändisar och ingen skriver om det. Jag tycker att det är så märkligt, säger Ann Söderlund i det senaste avsnittet av podcasten.

Söderlund hävdar vidare att Tuva Novotny ska ha bekräftat relationen för henne under inspelningen av SVT-succén Bonusfamiljen som de båda spelar i.

– När jag spelade in min miniroll i Bonusfamiljen så pratade jag med Tuva om det där och hon sa: “Jag vet inte varför det är så, vi har varit tillsammans i många år”.

Sågs tillsammans 2019

Redan 2019 skrev tidningen BLT att Alexander Skarsgård och Tuva Novotny synts tillsammans på Ica i Aspö i Karlskrona i juli månad. Tuva har alltid varit förtegen om sitt privatliv. Hon ratar även sociala medier och går sällan på premiärer.

– Jag är för påverkbar, förklarar hon.

För att hålla fokus använder hon sig av yoga. Novotny, som slog igenom på 90-talet i TV4:s Skilda världar, flyttade från Sverige till Köpenhamn 2003, och har sedan dess synts i produktioner utanför Sverige. Hon har barn med danske äventyraren Nicolai Bjerrum Lersbryggen, men efter den kärlekskraschen träffade hon en norrman. Men nu är hon tillbaka på ruta ett – med en svensk.

4 av Sveriges mest framgångsrika filmstjärnor

Se klippet här!

Tuva Novotnys karriär

De senaste åren har Novotny setts i den svenska filmen om Björn Borg, men även spelat i norska storfilmen Kungens val, tv-serien Nobel och danska filmen Kriget, som också den handlar om skandinaviska soldater i Afghanistan.

– Rollen i “Nobel” fick jag nog för att jag pratar flytande norska, jag är ju uppväxt i Värmland nära norska gränsen och har levt med en norsk man i flera år – och jag tror jag befann mig i ett lyckosamt läge där de behövde lite nya ansikten, har hon berättat.

NU GRATIS
Björn Ling spelade Pölsa i Smala Sussie – så lever han idag

FOTO: Charlotte Brunzell/TT, Jordan Strauss / INVISION / TT

SENASTE NYTT!